Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Курсові проекти
Харчових технологій
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Удосконалення технології виробництва мусу
Семенець, Марина Вікторівна
;
Семенец, Марина Викторовна
;
Semenets, Marina Viktorovna
2016
Обгрунтування та аналіз технології виробництва макаронних виробів
Вязовченко, Андрій Миколайович
;
Вязовченко, Андрей Николаевич
;
Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich
Перегляд
Автор
1
Semenets, Marina Viktorovna
1
Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich
1
Вязовченко, Андрей Николаевич
1
Вязовченко, Андрій Миколайович
1
Семенец, Марина Викторовна
1
Семенець, Марина Вікторівна
Тема
2
виробництво
2
производство
2
технологическая схема
2
технологічна схема
1
flour
1
mousse
1
pasta
1
technology of gelling agent
1
макаронные изделия
1
макаронні вироби
.
далі >