Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3345| Назва: | Удосконалення технології виробництва мусу |
| Інші назви: | Усовершенствование технологии изготовления мусса. Improvement of technology of production of mousse |
| Автори: | Семенець, Марина Вікторівна Семенец, Марина Викторовна Semenets, Marina Viktorovna |
| Ключові слова: | муси виробництво технологічна схема муссы производство технологическая схема mousse manufacturing flow diagram technology of gelling agent |
| Дата публікації: | 2016 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. М. Степанова |
| Короткий огляд (реферат): | Удосконалення технології виробництва мусу шляхом поєднання гелеутворювачів різної природи. Усовершенствование технологии производства мусса путем объединения гелеобразователей разной природы. |
| Опис: | Improvement of technology of production of mousse by combining gelling agents of different nature. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3345 |
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| курсова Семенець.pdf Restricted Access | 1,24 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.