Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Курсові проекти
Харчових технологій
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-2 зі 2.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2016
Удосконалення технології виробництва мусу
Семенець, Марина Вікторівна
;
Семенец, Марина Викторовна
;
Semenets, Marina Viktorovna
2016
Обгрунтування та аналіз технології виробництва макаронних виробів
Вязовченко, Андрій Миколайович
;
Вязовченко, Андрей Николаевич
;
Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich
Перегляд
Автор
1
Semenets, Marina Viktorovna
1
Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich
1
Вязовченко, Андрей Николаевич
1
Вязовченко, Андрій Миколайович
1
Семенец, Марина Викторовна
1
Семенець, Марина Вікторівна
Тема
2
manufacturing flow diagram
2
виробництво
2
производство
2
технологическая схема
1
flour
1
mousse
1
pasta
1
technology of gelling agent
1
макаронные изделия
1
макаронні вироби
.
далі >
за датою випуску
2
2016
Has File(s)
2
true