Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3343
Title: | Обгрунтування та аналіз технології виробництва макаронних виробів |
Other Titles: | Обоснование и анализ технологии производства макаронных изделий. Study and analysis of technology of production of pasta |
Authors: | Вязовченко, Андрій Миколайович Вязовченко, Андрей Николаевич Vyazovchenko, Andrey Nikolaevich |
Keywords: | макаронні вироби виробництво технологічна схема макаронные изделия производство технологическая схема pasta manufacturing flow diagram flour |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник М. В. Обозна |
Abstract: | Макаронні вироби це особлива група зерно борошняних товарів, яка доступна за ціною, добре знайома покупцям і налічує безліч прихильників серед населення, які дуже поширені і широко використовуються в харчуванні. Макаронные изделия это особая группа зерномучных продуктов, которая доступна по цене, хорошо знакома покупателям и насчитывает множество сторонников среди населения, очень распространены и широко используются в питании. |
Description: | Pasta is a special group of corn flour products is available at a price well known customers and has many supporters among the population, which are very common and widely used in nutrition. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3343 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
курсова Вязовченко.pdf Restricted Access | 519,51 kB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.