Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3345
Title: Удосконалення технології виробництва мусу
Other Titles: Усовершенствование технологии изготовления мусса.
Improvement of technology of production of mousse
Authors: Семенець, Марина Вікторівна
Семенец, Марина Викторовна
Semenets, Marina Viktorovna
Keywords: муси
виробництво
технологічна схема
муссы
производство
технологическая схема
mousse
manufacturing flow diagram
technology of gelling agent
Issue Date: 2016
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. М. Степанова
Abstract: Удосконалення технології виробництва мусу шляхом поєднання гелеутворювачів різної природи. Усовершенствование технологии производства мусса путем объединения гелеобразователей разной природы.
Description: Improvement of technology of production of mousse by combining gelling agents of different nature.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3345
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
курсова Семенець.pdf
  Restricted Access
1,24 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.