Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3345
Title: | Удосконалення технології виробництва мусу |
Other Titles: | Усовершенствование технологии изготовления мусса. Improvement of technology of production of mousse |
Authors: | Семенець, Марина Вікторівна Семенец, Марина Викторовна Semenets, Marina Viktorovna |
Keywords: | муси виробництво технологічна схема муссы производство технологическая схема mousse manufacturing flow diagram technology of gelling agent |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Т. М. Степанова |
Abstract: | Удосконалення технології виробництва мусу шляхом поєднання гелеутворювачів різної природи. Усовершенствование технологии производства мусса путем объединения гелеобразователей разной природы. |
Description: | Improvement of technology of production of mousse by combining gelling agents of different nature. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3345 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
курсова Семенець.pdf Restricted Access | 1,24 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.