Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3355| Назва: | Обгрунтування та аналіз технології виробництва карамелі з начинкою |
| Інші назви: | Обоснование и анализ технологии производства карамели с начинкой Justification and analysis technology of caramel stuffed |
| Автори: | Попова, Єлизавета Сергіївна Попова, Елизавета Сергеевна Popovа, Elizabeth Sergeevna |
| Ключові слова: | карамель технологія кондитерські вироби карамель технология кондитерские изделия caramel technology pastry |
| Дата публікації: | 2016 |
| Видавництво: | Сумський національний аграрний ун-т |
| Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
| Короткий огляд (реферат): | В курсовій роботі обґрунтовано аналіз та технологію виробництва карамелі з начинкою. Вивчено рецептуру та проведено аналіз асортименту. Проаналізовано технологічний процес виробництва, контроль якості, шляхи розвитку технологічної системи та розроблено апаратурно-технологічну схему карамелі з фруктово-ягідною начинкою. В курсовой работе обосновано анализ и технологию производства карамели с начинкой. Изучено рецептуру и проведен анализ ассортимента. Проанализированы технологический процесс производства, контроль качества, пути развития технологической системы и разработана аппаратурно-технологическая схема карамели с фруктово-ягодной начинкой. |
| Опис: | In the course work ohbruntovano analysis and technology of caramel with filling. Studied and analyzed recipes range. Analyzed the production process, quality control, the development of technological systems and hardware-developed technological scheme of candy, fruit and berry filling. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3355 |
| Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Курсова карамель з начинкою.pdf Restricted Access | 1,12 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.