Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3355
Title: Обгрунтування та аналіз технології виробництва карамелі з начинкою
Other Titles: Обоснование и анализ технологии производства карамели с начинкой
Justification and analysis technology of caramel stuffed
Authors: Попова, Єлизавета Сергіївна
Попова, Елизавета Сергеевна
Popovа, Elizabeth Sergeevna
Keywords: карамель
технологія
кондитерські вироби
карамель
технология
кондитерские изделия
caramel
technology
pastry
Issue Date: 2016
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Abstract: В курсовій роботі обґрунтовано аналіз та технологію виробництва карамелі з начинкою. Вивчено рецептуру та проведено аналіз асортименту. Проаналізовано технологічний процес виробництва, контроль якості, шляхи розвитку технологічної системи та розроблено апаратурно-технологічну схему карамелі з фруктово-ягідною начинкою. В курсовой работе обосновано анализ и технологию производства карамели с начинкой. Изучено рецептуру и проведен анализ ассортимента. Проанализированы технологический процесс производства, контроль качества, пути развития технологической системы и разработана аппаратурно-технологическая схема карамели с фруктово-ягодной начинкой.
Description: In the course work ohbruntovano analysis and technology of caramel with filling. Studied and analyzed recipes range. Analyzed the production process, quality control, the development of technological systems and hardware-developed technological scheme of candy, fruit and berry filling.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3355
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Курсова карамель з начинкою.pdf1,12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.