Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3355
Title: | Обгрунтування та аналіз технології виробництва карамелі з начинкою |
Other Titles: | Обоснование и анализ технологии производства карамели с начинкой Justification and analysis technology of caramel stuffed |
Authors: | Попова, Єлизавета Сергіївна Попова, Елизавета Сергеевна Popovа, Elizabeth Sergeevna |
Keywords: | карамель технологія кондитерські вироби карамель технология кондитерские изделия caramel technology pastry |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Сумський національний аграрний ун-т |
Citation: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова |
Abstract: | В курсовій роботі обґрунтовано аналіз та технологію виробництва карамелі з начинкою. Вивчено рецептуру та проведено аналіз асортименту. Проаналізовано технологічний процес виробництва, контроль якості, шляхи розвитку технологічної системи та розроблено апаратурно-технологічну схему карамелі з фруктово-ягідною начинкою. В курсовой работе обосновано анализ и технологию производства карамели с начинкой. Изучено рецептуру и проведен анализ ассортимента. Проанализированы технологический процесс производства, контроль качества, пути развития технологической системы и разработана аппаратурно-технологическая схема карамели с фруктово-ягодной начинкой. |
Description: | In the course work ohbruntovano analysis and technology of caramel with filling. Studied and analyzed recipes range. Analyzed the production process, quality control, the development of technological systems and hardware-developed technological scheme of candy, fruit and berry filling. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3355 |
Appears in Collections: | Харчових технологій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Курсова карамель з начинкою.pdf | 1,12 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.