Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3357
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мізь, Євгенія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Мизь, Евгения Николаевна | - |
dc.contributor.author | Miz, Eugene M. | - |
dc.date.accessioned | 2016-05-26T12:13:33Z | - |
dc.date.available | 2016-05-26T12:13:33Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божко | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3357 | - |
dc.description | One of the main branches of industry are meat sausage production. Meats - a sausage meat products from minced meat in a shell, whether or not subjected to heat treatment or fermentation and ready for consumption. The composition stuffing recipes are based on other than the main raw materials (meat, bacon), serum or plasma, sometimes raw blood, protein stabilizer, or skimmed milk powder, egg products, spices, as binders - starch, conventional or modified, flour. | uk_UK |
dc.description.abstract | Однією з основних галузей м’ясної промисловості є ковбасне виробництво. Ковбасні вироби – це м’ясні продукти з ковбасного фаршу в оболонці, чи без неї, піддані термічній обробці або ферментації та готові до споживання. В склад фаршу залежно від рецептури входять крім основної сировини (м’ясо, шпик), сироватка чи плазма крові, іноді сира кров, білковий стабілізатор, знежирене чи сухе молоко, яйце-продукти, прянощі, в якості зв’язуючих речовин – крохмаль, звичайний чи модифікований, борошно. Одной из основных отраслей мясной промышленности является колбасное производство. Колбасные изделия - это мясные продукты из колбасного фарша в оболочке или без нее, подвергнутые термической обработке или ферментации и готовые к употреблению. В состав фарша в зависимости от рецептуры входят кроме основного сырья (мясо, шпик), сыворотка или плазма крови, иногда сырая кровь, белковый стабилизатор, обезжиренное или сухое молоко, яйцепродукты, пряности, в качестве связующих веществ - крахмал, обычный или модифицированный, муку. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Сумський національний аграрний ун-т | uk_UK |
dc.subject | м’ясо | uk_UK |
dc.subject | субпродукти | uk_UK |
dc.subject | ковбаси | uk_UK |
dc.subject | мясо | uk_UK |
dc.subject | субпродукты | uk_UK |
dc.subject | колбасы | uk_UK |
dc.subject | meat | uk_UK |
dc.subject | offal | uk_UK |
dc.subject | sausage | uk_UK |
dc.title | Технологія виробництва субпродуктових ковбасних виробів та технологічний проект ковбасного цеху потужністю 1т/зм. | uk_UK |
dc.title.alternative | Технология производства субпродуктов колбасных изделий и технологический проект колбасного цеха мощностью 1 т / изм. | uk_UK |
dc.title.alternative | Production technology subproduktovyh sausages and sausage shop design technological capacity 1t / MR. | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ТЗКМясо_курсова.pdf Restricted Access | 1,74 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.