Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3357
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМізь, Євгенія Миколаївна-
dc.contributor.authorМизь, Евгения Николаевна-
dc.contributor.authorMiz, Eugene M.-
dc.date.accessioned2016-05-26T12:13:33Z-
dc.date.available2016-05-26T12:13:33Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationФакультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божкоuk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3357-
dc.descriptionOne of the main branches of industry are meat sausage production. Meats - a sausage meat products from minced meat in a shell, whether or not subjected to heat treatment or fermentation and ready for consumption. The composition stuffing recipes are based on other than the main raw materials (meat, bacon), serum or plasma, sometimes raw blood, protein stabilizer, or skimmed milk powder, egg products, spices, as binders - starch, conventional or modified, flour.uk_UK
dc.description.abstractОднією з основних галузей м’ясної промисловості є ковбасне виробництво. Ковбасні вироби – це м’ясні продукти з ковбасного фаршу в оболонці, чи без неї, піддані термічній обробці або ферментації та готові до споживання. В склад фаршу залежно від рецептури входять крім основної сировини (м’ясо, шпик), сироватка чи плазма крові, іноді сира кров, білковий стабілізатор, знежирене чи сухе молоко, яйце-продукти, прянощі, в якості зв’язуючих речовин – крохмаль, звичайний чи модифікований, борошно. Одной из основных отраслей мясной промышленности является колбасное производство. Колбасные изделия - это мясные продукты из колбасного фарша в оболочке или без нее, подвергнутые термической обработке или ферментации и готовые к употреблению. В состав фарша в зависимости от рецептуры входят кроме основного сырья (мясо, шпик), сыворотка или плазма крови, иногда сырая кровь, белковый стабилизатор, обезжиренное или сухое молоко, яйцепродукты, пряности, в качестве связующих веществ - крахмал, обычный или модифицированный, муку.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тuk_UK
dc.subjectм’ясоuk_UK
dc.subjectсубпродуктиuk_UK
dc.subjectковбасиuk_UK
dc.subjectмясоuk_UK
dc.subjectсубпродуктыuk_UK
dc.subjectколбасыuk_UK
dc.subjectmeatuk_UK
dc.subjectoffaluk_UK
dc.subjectsausageuk_UK
dc.titleТехнологія виробництва субпродуктових ковбасних виробів та технологічний проект ковбасного цеху потужністю 1т/зм.uk_UK
dc.title.alternativeТехнология производства субпродуктов колбасных изделий и технологический проект колбасного цеха мощностью 1 т / изм.uk_UK
dc.title.alternativeProduction technology subproduktovyh sausages and sausage shop design technological capacity 1t / MR.uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ТЗКМясо_курсова.pdf
  Restricted Access
1,74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.