Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3357
Title: Технологія виробництва субпродуктових ковбасних виробів та технологічний проект ковбасного цеху потужністю 1т/зм.
Other Titles: Технология производства субпродуктов колбасных изделий и технологический проект колбасного цеха мощностью 1 т / изм.
Production technology subproduktovyh sausages and sausage shop design technological capacity 1t / MR.
Authors: Мізь, Євгенія Миколаївна
Мизь, Евгения Николаевна
Miz, Eugene M.
Keywords: м’ясо
субпродукти
ковбаси
мясо
субпродукты
колбасы
meat
offal
sausage
Issue Date: 2016
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Божко
Abstract: Однією з основних галузей м’ясної промисловості є ковбасне виробництво. Ковбасні вироби – це м’ясні продукти з ковбасного фаршу в оболонці, чи без неї, піддані термічній обробці або ферментації та готові до споживання. В склад фаршу залежно від рецептури входять крім основної сировини (м’ясо, шпик), сироватка чи плазма крові, іноді сира кров, білковий стабілізатор, знежирене чи сухе молоко, яйце-продукти, прянощі, в якості зв’язуючих речовин – крохмаль, звичайний чи модифікований, борошно. Одной из основных отраслей мясной промышленности является колбасное производство. Колбасные изделия - это мясные продукты из колбасного фарша в оболочке или без нее, подвергнутые термической обработке или ферментации и готовые к употреблению. В состав фарша в зависимости от рецептуры входят кроме основного сырья (мясо, шпик), сыворотка или плазма крови, иногда сырая кровь, белковый стабилизатор, обезжиренное или сухое молоко, яйцепродукты, пряности, в качестве связующих веществ - крахмал, обычный или модифицированный, муку.
Description: One of the main branches of industry are meat sausage production. Meats - a sausage meat products from minced meat in a shell, whether or not subjected to heat treatment or fermentation and ready for consumption. The composition stuffing recipes are based on other than the main raw materials (meat, bacon), serum or plasma, sometimes raw blood, protein stabilizer, or skimmed milk powder, egg products, spices, as binders - starch, conventional or modified, flour.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3357
Appears in Collections:Харчових технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ТЗКМясо_курсова.pdf
  Restricted Access
1,74 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.