Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3379
Title: Конструювання мясних виробів із застосуванням рослинних інгредієнтів
Other Titles: Конструирование мясных изделий с применением растительных ингредиентов
Construction of meat products using vegetable ingredients
Authors: Баштова, Н. К.
Баштовая, Н. К.
Bashtovаjа, N. К.
Keywords: конструювання м’ясних виробів
збалансоване харчування
функціональні продукти
конструирование мясных изделий
сбалансированное питание
функциональные продукты
constructing of meat wares
balanced feed
functional foods
Issue Date: 2015
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Баштова Н. К. Конструювання мясних виробів із застосуванням рослинних інгредієнтів [Електронний ресурс] / Н. К. Баштова // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Тваринництво"/ Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 6 (28). - С.87-90.
Abstract: У статті розглядаються питання щодо актуальності вирішення проблем збалансованого харчування та зрілості випуску харчових продуктів функціонального призначення, а також проведено огляд деяких наукових розробок в галузі виробництва м’ясних напівфабрикатів з використанням альтернативних видів сировини. В статье рассматриваются вопросы актуальности решения проблем сбалансированного питания и своевременность выпуска пищевых продуктов функционального назначения, а также проведено обзор некоторых научных разработок в отрясли производства полуфабрикатов с использованием альтернативных видов сырья.
Description: The article addressed the issues of the relevance of problem-solving balanced diet and timeliness of production of food products of functional purpose, and also reviewed some of the scientific developments in industry of production of semi-finished products with the use of alternativni raw materials.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3379
Appears in Collections:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Баштова Н. К.. Конструювання мясних виробів.pdf2,87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.