Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3395
Назва: Технологія виробництва молока та яловичини на прикладі господарства з розведення худоби породи пінцгау
Інші назви: Технология производства молока и мяса на примере хазяйства по разведению скота породы пинцгау
Technology of milk and beef production on the example of the pintshau breeds farm
Автори: Цокур, Аліна Олексіївна
Цокур, Алина Алексеевна
Cokur, Alina Oleksiivna
Ключові слова: порода
молоко
технологія
порода
молоко
технология
breed
milk
tehnology
Дата публікації: 2016
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Біолого-технологічний факультет ; наук. керівник Ю. М. Бойко
Короткий огляд (реферат): Робота складається з двох розділів : огляд літератури та розрахункова частина. Розділ огляд літератури включає в себе характеристику породи та етапи технологічних процесів формування виробництва молока та яловичини. Розрахункова частина є основною і становить суть курсового проекту, вона передбачає проведення аналізу технології та розрахунків згідно з проектним завданням. Работа состоит из двух разделов : смотр литературы и расчетная часть. Раздел смотр литературы включает в себя характеристику породы и этапы технологических процессов формирования производства молока и мяса. Расчетная часть является основной и становит сущность курсового проекта, она предполагает проведение анализа технологии и расчетов согласно с проектным заданием.
Опис: The work consists of two parts: a literature review and calculation part. Literature review section includes a description of the species and stages of technological processes formation of milk and beef production. The calculation part is the main one and composes the essence of the course project, it provides an analysis of the technology and calculations according to project objectives.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3395
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цокур А. О..pdf
  Restricted Access
1,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.