Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/341
Title: Вдосконалення оцінки рівня конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств
Other Titles: Усовершенствование оценки уровня конкурентоспособности продукции молокоперерабатывающих предприятий
Improved assessment of the competitiveness of dairy products
Authors: Хворост, Т. В.
Хворост, Т. В.
Khvorost, T. V.
Keywords: інтеграція
товар
якість
интеграция
товар
качество
Issue Date: 2009
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Хворост Т. В. Вдосконалення оцінки рівня конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств [Електронний ресурс] / Т. В. Хворост // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Економіка і менеджмент» / Сумський НАУ. – Суми, 2009. – Вип. 4(35). – С. 105-111.
Abstract: У статті запропоновано авторський підхід щодо оцінки рівня конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств із застосуванням елементів теорії комплексного змінного. Висвітлено та апробовано метод оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства за допомогою побудови піраміди конкурентоспроможності. В статье предложен авторский подход к оценке уровня конкурентоспособности продукции молокоперерабатывающих предприятий с применением элементов теории комплексного переменного. Рассмотрен и апробирован метод оценки уровня конкурентоспособности предприятия с помощью построения пирамиды конкурентоспособности.
Description: In the article proposed author's approach to assessing the competitiveness of dairy production enterprises with the application of the theory of complex variable. The article reviewed and tested method of assessing the competitiveness of enterprises by building the pyramid of competitiveness.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/341
Appears in Collections:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hvorost.pdf300,1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.