Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/341
Назва: Вдосконалення оцінки рівня конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств
Інші назви: Усовершенствование оценки уровня конкурентоспособности продукции молокоперерабатывающих предприятий
Improved assessment of the competitiveness of dairy products
Автори: Хворост, Т. В.
Хворост, Т. В.
Khvorost, T. V.
Ключові слова: інтеграція
товар
якість
интеграция
товар
качество
Дата публікації: 2009
Видавництво: Сумський національний аграрний ун-т
Бібліографічний опис: Хворост Т. В. Вдосконалення оцінки рівня конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств [Електронний ресурс] / Т. В. Хворост // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Економіка і менеджмент» / Сумський НАУ. – Суми, 2009. – Вип. 4(35). – С. 105-111.
Короткий огляд (реферат): У статті запропоновано авторський підхід щодо оцінки рівня конкурентоспроможності продукції молокопереробних підприємств із застосуванням елементів теорії комплексного змінного. Висвітлено та апробовано метод оцінки рівня конкурентоспроможності підприємства за допомогою побудови піраміди конкурентоспроможності. В статье предложен авторский подход к оценке уровня конкурентоспособности продукции молокоперерабатывающих предприятий с применением элементов теории комплексного переменного. Рассмотрен и апробирован метод оценки уровня конкурентоспособности предприятия с помощью построения пирамиды конкурентоспособности.
Опис: In the article proposed author's approach to assessing the competitiveness of dairy production enterprises with the application of the theory of complex variable. The article reviewed and tested method of assessing the competitiveness of enterprises by building the pyramid of competitiveness.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/341
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hvorost.pdf300,1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.