Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3431
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБричко, А. М.-
dc.contributor.authorБричко, А. М.-
dc.contributor.authorBrychko, A. M.-
dc.date.accessioned2016-06-07T08:12:04Z-
dc.date.available2016-06-07T08:12:04Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБричко А. М. Заходи підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах глобалізації [Електронний ресурс] / А. М. Бричко // Вісник ХНАУ. - Серія “Економічні науки”. – 2015. – № 5. – С. 207-211uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3431-
dc.descriptionThis paper suggests that in Ukraine, the dairy processing sector has a high potential, but it is not enough effectively used today. Improving the competitiveness of dairy processing enterprises is subject of research, due to ensure the effectiveness of the company. Determination of factors influencing the competitiveness of the dairy processing enterprises in conditions of globalization is an actual today. Conclusion has been made about the competitiveness of dairy processing enterprises depends on influence of factors: support from the state, science and technology, innovation, investment policy of the enterprise, the degree of implementation of modern technologies production and management activities, from the development perspective directions of increased use of capacity in technology, information, innovative spheres functioning of the enterprise. Depends on this the enterprise’s ability to adapt and survive in a competitive environment and globalization processes.uk_UK
dc.description.abstractУ статті визначені фактори, що впливають на підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах глобалізації. Зроблено висновок про те, що від різних факторів залежить здатність молокопереробних підприємств адаптуватись в умовах нестабільності та визначати рівень своєї конкурентоспроможності. В статье определены факторы, влияющие на повышение конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий в условиях глобализации. Сделан вывод о том, что от разных факторов зависит способность молокоперерабатывающих предприятий адаптироваться в условиях нестабильности и определять уровень своей конкурентоспособности.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський національний аграрний університет ім. В. В. Докучаєваuk_UK
dc.subjectмолокопереробні підприємстваuk_UK
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UK
dc.subjectглобалізаціяuk_UK
dc.subjectмолокоперерабатывающие предприятияuk_UK
dc.subjectконкурентоспособностьuk_UK
dc.subjectглобализацияuk_UK
dc.subjectdairy processing enterprisesuk_UK
dc.subjectcompetitivenessuk_UK
dc.subjectglobalizationuk_UK
dc.titleЗаходи підвищення конкурентоспроможності молокопереробних підприємств в умовах глобалізаціїuk_UK
dc.title.alternativeМеры повышения конкурентоспособности молокоперерабатывающих предприятий в условиях глобализацииuk_UK
dc.title.alternativeMeasures improving the competitiveness of dairy processing enterprises in conditions of globalizationuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.