Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3448
Title: | Статистичні методи в оцінці продовольчої стійкості регіону |
Other Titles: | Статистические методы в оценке продовольственной стойкости региона Statistical methods in evaluating the stability of the region's food |
Authors: | Муштай, Валентина Анатоліївна Муштай, Валентина Анатолиевна Myshtai, Valentina |
Keywords: | купівельна спроможність самозабезпечення покупательная способность самообеспечение purchasing power self-reliance |
Issue Date: | Feb-2016 |
Citation: | Муштай В. А. Статистичні методи в оцінці продовольчої стійкості регіону [Електронний ресурс] / В. А. Муштай // Матеріали міжнародної науково – практичної конференції «Актуальні питання соціально – економічного розвитку держави, регіону та підприємства» ( 5 – 6 лютого 2016 року). – Дніпропетровськ, 2016, – С. 108 – 111 |
Abstract: | Проблема регіонального продовольчого забезпечення виникає в зв’язку з нерівномірністю розміщення виробничо-економічного потенціалу, а також соціальної інфраструктури, хоча територія України не значно відрізняється розмаїтістю природно-кліматичних умов. Проблема регионального продовольственного обеспечения возникает в связи с неравномерностью размещения производственно-экономического потенциала, а также социальной инфраструктуры, хотя территория Украины незначительно отличается разнообразием природно-климатических условий. |
Description: | Regional food supply problem arises due to the irregularity of production and economic potential and social infrastructure at the territory of Ukraine is not significantly different variety of climatic conditions. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3448 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Муштай В.А. СТАТИСТИЧНІ МЕТОДИ В ОЦІНЦІ ПРОДОВОЛЬЧОЇ СТІЙКОСТІ РЕГІОНУкумент Microsoft Word (2).pdf | 248,28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.