Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3504
Title: | Проблеми розробки та оцінки якості безглютенових хлібобулочних виробів |
Other Titles: | Проблемы разработки и оценки качества безглютеновых хлебобулочных изделий Problems of development and quality evaluation of gluten-free bakery products |
Authors: | Лобачова, Н. Л. Матяш, Я. А. Мудрова, Н. Лобачёва, Н. Л. Матяш, Я. А. Мудрова, Н. Lobacheva, N. L. Matyash, Y. A. Mudrova, N. |
Keywords: | безглютенове борошно целіакія трансглютаміназа безглютеновая мука целиакия трансглютаминаза non-gluten flour celiac disease transglutaminase |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Лобачова Н. Л. Проблеми розробки та оцінки якості безглютенових хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, Я. А. Матяш, А. Мудрова // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ (17-19 листопада 2015 р.) : у 3 т. - Суми : СНАУ, 2015. - Т. 3. – 183 с. |
Abstract: | Визначено вплив трансглютамінази разом з колагевмісними білковими добавками на реологічні, мікробіологічні та гідратаційні властивості безглютенового тіста. Досліджено їх вплив на білково-протеїназний комплекс борошна та гідротермічні властивості крохмалю. Определено влияние трансглютамінази вместе с колагевмісними белковыми добавками на реологические, микробиологические и гидратационные свойства безглютенового теста. Исследовано их влияние на белково-протеїназний комплекс муки и гидротермические свойства крахмала. |
Description: | Influence of transglutaminase together with collagen protein additives on the rheological, microbiological and hydration qualities of non-gluten dough is defined. Its influence on the protein complex of flour andhydrothermal qualities of starch is researched. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3504 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези СНАУ 2015-16 (1).pdf | 303,24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.