Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3504
Title: Проблеми розробки та оцінки якості безглютенових хлібобулочних виробів
Other Titles: Проблемы разработки и оценки качества безглютеновых хлебобулочных изделий
Problems of development and quality evaluation of gluten-free bakery products
Authors: Лобачова, Н. Л.
Матяш, Я. А.
Мудрова, Н.
Лобачёва, Н. Л.
Матяш, Я. А.
Мудрова, Н.
Lobacheva, N. L.
Matyash, Y. A.
Mudrova, N.
Keywords: безглютенове борошно
целіакія
трансглютаміназа
безглютеновая мука
целиакия
трансглютаминаза
non-gluten flour
celiac disease
transglutaminase
Issue Date: 2015
Publisher: Сумський національний аграрний університет
Citation: Лобачова Н. Л. Проблеми розробки та оцінки якості безглютенових хлібобулочних виробів [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, Я. А. Матяш, А. Мудрова // Матеріали наукової конференції студентів Сумського НАУ (17-19 листопада 2015 р.) : у 3 т. - Суми : СНАУ, 2015. - Т. 3. – 183 с.
Abstract: Визначено вплив трансглютамінази разом з колагевмісними білковими добавками на реологічні, мікробіологічні та гідратаційні властивості безглютенового тіста. Досліджено їх вплив на білково-протеїназний комплекс борошна та гідротермічні властивості крохмалю. Определено влияние трансглютамінази вместе с колагевмісними белковыми добавками на реологические, микробиологические и гидратационные свойства безглютенового теста. Исследовано их влияние на белково-протеїназний комплекс муки и гидротермические свойства крахмала.
Description: Influence of transglutaminase together with collagen protein additives on the rheological, microbiological and hydration qualities of non-gluten dough is defined. Its influence on the protein complex of flour andhydrothermal qualities of starch is researched.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3504
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези СНАУ 2015-16 (1).pdf303,24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.