Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3522
Назва: Разработка принципиальной технологической схемы производства растительного наполнителя на основе ядра подсолнечникового семени
Інші назви: Розробка принципової технологічної схеми виробництва рослинного наповнювача на основі ядра соняшникового насіння
Development of fundamental technological vegetable filler production scheme based on sunflower seed kernels
Автори: Бидюк, Д. О.
Гурский, П. В.
Шильман, Л. З.
Обозная, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Бідюк, Д. О.
Гурський, П. В.
Шильман, Л. З.
Обозна, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Bidyuk, D. O.
Gurskiy, P. V.
Shilman, L. Z.
Obozna, M. V.
Pertsevoy, F. V.
Ключові слова: ядро подсолнечникового семени
растительный наполнитель эмульсионного типа
принципиальная технологическая схема
ядро соняшникового насіння
рослинний наповнювач емульсійного типу
принципова технологічна схема
sunflower seed kernel
vegetable filler emulsion type
process flow diagram
Дата публікації: 2016
Видавництво: СГАУ им. Н. И. Вавилова
Бібліографічний опис: Бидюк Д. О. Разработка принципиальной технологической схемы производства растительного наполнителя на основе ядра подсолнечникового семени [Электронный ресурс] / Д.О. Бидюк, П.В. Гурский, Л.З. Шильман [ и др.] // Материалы Научного аграрного форума. - Саратов : СГАУ им. Н. И. Вавилова, 2016. – в печати
Короткий огляд (реферат): Разработана принципиальная технологическая схема производства растительного наполнителя эмульсионного типа. С точки зрения системного подхода приведена технологическая система в виде взаимосвязанных подсистем, представлено описание и цель функционирования каждой из подсистем. Предложено использование растительного наполнителя эмульсионного типа в составе полуфабриката творожного для различных групп блюд. Розроблено принципову технологічну схему виробництва рослинного наповнювача емульсійного типу. З точки зору системного підходу наведено технологічну систему у вигляді взаємопов’язаних підсистем, представлено опис та мету функціонування кожної з підсистем. Запропоновано використання рослинного наповнювача емульсійного типу у складі напівфабрикату сирного кисломолочного для різних груп страв.
Опис: A schematic flow diagram of the production of vegetable filler emulsion type. From a systems perspective is a flow system in the form of interconnected subsystems, describes the purpose and functioning of each of the subsystems. It is suggested the use of vegetable filler emulsion type consisting of semi-finished cottage cheese for different groups of foods.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3522
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бидюк Д. О. Разработка принципиальной.pdf159,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.