Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3525
Title: Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцелларану
Other Titles: Изучение прочности смешанных студней на основе фурцелларана
The study of the strength of the mixed gels based furcellaran
Authors: Душенок, Д. К.
Бідюк, Д. О.
Гарнцарек, Б. Ч.
Перцевой, Ф. В.
Душенок, Д. К.
Бидюк, Д. О.
Гарнцарек, Б. Ч.
Перцевой, Ф. В.
Dushenok, D. K.
Bidyuk, D. O.
Garntsarek, B. Ch.
Pertsevoy, F. V.
Keywords: фурцелларан
сульфатований полісахарид
гель
фурцелларан
сульфатированный полисахарид
гель
furcellaran
sulfated polysaccharide
gel
Issue Date: 2016
Publisher: ХДУХТ
Citation: Вивчення міцності змішаних драглів на основі фурцелларану [Електронний ресурс] / Д. К. Душенок, Д. О. Бідюк, Б.Ч. Гарнцарек, Ф. В. Перцевой // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : Міжнар. наук.- практ. конф.(19 травня 2016 р.) : [тези у 2-х ч.] – Х. : ХДУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 40-41
Abstract: Стисло розглянуто будову та органолептичні властивості фурцелларану. Окреслено галузі використання фурцелларану. Надана характеристика функціональним властивостям гелю на основі фурцелларану. Досліджено міцність змішаних гелів фурцелларану з використанням желатину. Кратко рассмотрены строение и органолептические свойства фурцелларана. Определены области использования фурцелларана. Дана характеристика функциональным свойствам геля на основе фурцелларана. Исследована прочность смешанных гелей фурцелларана с использованием желатина.
Description: Briefly discussed the structure and organoleptic properties furcellaran. Areas of use furcellaran. The characteristic functional properties of the gel based on furcellaran. Investigated the strength of the mixed gels furcellaran using gelatin.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3525
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Душенок Д. К. Вивчення міцності.pdf138,81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.