Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3538
Назва: | Молоко питьевое |
Інші назви: | Молоко питне Milk drinking |
Автори: | Болгова, Н. В. Болгова, Н. В. Bolhova, N. V. |
Ключові слова: | молоко качество белки молоко якість білки milk quality protein |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Болгова Н.В. Молоко питьевое [Электронный ресурс] / Н.В. Болгова //Сборник научных статей "Техника и технология. Актуальные научные поблемы. Рассмотрение, решение, практика". 30.03.2016-31.03.2016. – Гданьск, 2016. – С.44-47. |
Короткий огляд (реферат): | Соответственно с органолептической оценкой – это однородная жидкость без осадка, хлопьев белка, белого цвета, чистые вкус и запах. Пастеризованное молоко должно иметь легкий привкус пастеризации. Согласно органолептической оценке образцы молока на этом этапе получили оценки "хорошо" и "отлично". Таким образом, в результате проведенных исследований следует отметить, что отобранные образцы питьевого молока отвечают нормативной документации и получили общую оценку "отлично". Відповідно з органолептичною оцінкою - це однорідна рідина без осаду, пластівців білка , білого кольору, чисті смак і запах . Пастеризоване молоко повинно мати легкий присмак пастеризації . Згідно органолептичної оцінки зразки молока на цьому етапі отримали оцінки "добре" і "відмінно" .Таким чином, в результаті проведених досліджень слід зазначити , що відібрані зразки питного молока відповідають нормативній документації та отримали загальну оцінку "відмінно". |
Опис: | Accordingly, with the sensory evaluation - a homogeneous liquid without sediment , protein flakes , white , pure taste and smell . Pasteurized milk must have a light flavor of pasteurization . According to the sensory evaluation of milk samples at this stage were rated " good" or " excellent" . Thus, as a result of the research should be noted that drinking milk collected samples meet the standard documentation and received an overall assessment of "excellent". |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3538 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н.В.Молоко питьевое.pdf | 168,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.