Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3541
Назва: | Функціональні продукти харчування на основі молочної сироватки |
Інші назви: | Функциональные продукты питания на основе молочной сыворотки Functional foods based on milk whey |
Автори: | Болгова, Н. В. Болгова, Н. В. Bolhova, N. V. |
Ключові слова: | молочна сироватка харчові волокна функціональні харчові продукти молочная сыворотка пищевые волокна функциональные пищевые продукты whey dietary fibers functional foods pectin |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | Таврійський державний агротехнологічний університет |
Бібліографічний опис: | Болгова Н.В. Функціональні продукти харчування на основі молочної сироватки [Електронний ресурс] /Н. В. Болгова // Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету. – Вип. 16. - Т. 1. – Мелітополь : ТДАТУ, 2016.- С. 105-112. |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено, що для виробництва пін доцільно використовувати харчові волокна «Citri-Fi» в концентраціях 0,7–1,0% для набуття ними необхідних структурно-механічних властивостей. Використання молочної сироватки, як основи і для отримання збитої піни, дозволяє отримати продукт функціонального призначення з високими харчовими характеристиками. Проведені дослідження дозволили розробити технологію пін з харчовими волокнами. Установлено, что для производства пен целесообразно использовать пищевые волокна «Citri-Fi» в концентрациях 0,7-1,0% для приобретения ими необходимых структурно-механических свойств. Использование молочной сыворотки, как основы и для получения сбитой пены, позволяет получить продукт функционального назначения с высокими пищевыми характеристиками. Проведенные исследования позволили разработать технологию пен с пищевыми волокнами. |
Опис: | It found that for the production of foams, it is advisable to use a dietary fiber «Citri-Fi» in concentrations of 0.7-1.0% for the acquisition of the necessary structural and mechanical properties. The use of whey as the basis for obtaining knocked foam allows to obtain a product with high functionality nutritional characteristics. The research allowed to develop technology foams dietary fiber. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3541 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н.В.Функціональні продукти харчування на основі.pdf | 330,07 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.