Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3541
Title: Функціональні продукти харчування на основі молочної сироватки
Other Titles: Функциональные продукты питания на основе молочной сыворотки
Functional foods based on milk whey
Authors: Болгова, Н. В.
Болгова, Н. В.
Bolhova, N. V.
Keywords: молочна сироватка
харчові волокна
функціональні харчові продукти
молочная сыворотка
пищевые волокна
функциональные пищевые продукты
whey dietary fibers
functional foods
pectin
Issue Date: 2016
Publisher: Таврійський державний агротехнологічний університет
Citation: Болгова Н.В. Функціональні продукти харчування на основі молочної сироватки [Електронний ресурс] /Н. В. Болгова // Збірник наукових праць Таврійського державного агротехнологічного університету. – Вип. 16. - Т. 1. – Мелітополь : ТДАТУ, 2016.- С. 105-112.
Abstract: Встановлено, що для виробництва пін доцільно використовувати харчові волокна «Citri-Fi» в концентраціях 0,7–1,0% для набуття ними необхідних структурно-механічних властивостей. Використання молочної сироватки, як основи і для отримання збитої піни, дозволяє отримати продукт функціонального призначення з високими харчовими характеристиками. Проведені дослідження дозволили розробити технологію пін з харчовими волокнами. Установлено, что для производства пен целесообразно использовать пищевые волокна «Citri-Fi» в концентрациях 0,7-1,0% для приобретения ими необходимых структурно-механических свойств. Использование молочной сыворотки, как основы и для получения сбитой пены, позволяет получить продукт функционального назначения с высокими пищевыми характеристиками. Проведенные исследования позволили разработать технологию пен с пищевыми волокнами.
Description: It found that for the production of foams, it is advisable to use a dietary fiber «Citri-Fi» in concentrations of 0.7-1.0% for the acquisition of the necessary structural and mechanical properties. The use of whey as the basis for obtaining knocked foam allows to obtain a product with high functionality nutritional characteristics. The research allowed to develop technology foams dietary fiber.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3541
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.