Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3699
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШильман, Л. З.-
dc.contributor.authorСімакова, І. В.-
dc.contributor.authorКамсуліна, Н. В.-
dc.contributor.authorФедак, Н. В.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorПерцевой, М. Ф.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorГарнцарек, Б. Ч.-
dc.contributor.authorГарнцарек, З. Е.-
dc.contributor.authorБірка, А.-
dc.contributor.authorУсатюк, С. І.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorШильман, Л. З.-
dc.contributor.authorСимакова, И. В.-
dc.contributor.authorКамсулина, Н. В.-
dc.contributor.authorФедак, Н. В.-
dc.contributor.authorОбозная, М. В.-
dc.contributor.authorПерцевой, Н. Ф.-
dc.contributor.authorБидюк, Д. О.-
dc.contributor.authorГарнцарек, Б. Ч.-
dc.contributor.authorГарнцарек, З. Е.-
dc.contributor.authorБирка, А.-
dc.contributor.authorУсатюк, С. И.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorShilman, L. Z.-
dc.contributor.authorSimakova, I. V.-
dc.contributor.authorKamsulina, N. V.-
dc.contributor.authorFedak, N. V.-
dc.contributor.authorObozna, M. V.-
dc.contributor.authorPertsevoy, N. F.-
dc.contributor.authorBiduk, D. O.-
dc.contributor.authorHarntsarek, B. Ch.-
dc.contributor.authorHarntsarek, Z. E.-
dc.contributor.authorBirka, A.-
dc.contributor.authorUsatyuk, S. I.-
dc.contributor.authorPertsevoy, F. V.-
dc.date.accessioned2016-07-22T07:21:31Z-
dc.date.available2016-07-22T07:21:31Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЖири у виробництві харчової продукції : монографія [Електронний ресурс] / Л. З. Шильман, І. В. Сімакова, Н. В. Камсуліна [та ін.] ; під заг. ред. Л. З. Шильмана. – Суми : Університетська книга, 2016. – 278 с.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3699-
dc.descriptionStudied the possibility of using various fats and oils, changes occurring in them during storage and use, ways of preventing unwanted changes, the way of dressing fats and oils of biologically valuable substances and enrichment of various food products including fats and oils.uk_UK
dc.description.abstractВивчалися можливості використання різних жирів і олій, зміни, що відбуваються в них при зберіганні та використанні, шляхи запобігання небажаних змін, способи збагачення жирів і олій біологічно цінними речовинами і збагачення різної харчової продукції такими жирами і оліями. Изучались возможности использования различных жиров и масел, изменения, происходящие в них при хранении и использовании, пути предотвращения нежелательных изменений, способы обогащения жиров и масел биологически ценными веществами и обогащение различной пищевой продукции такими жирами и маслами.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherВидавництво "Університетська книга"uk_UK
dc.subjectжириuk_UK
dc.subjectхарчова продукціяuk_UK
dc.subjectліпопротеїнові комплексиuk_UK
dc.subjectжирыuk_UK
dc.subjectпищевая продукцияuk_UK
dc.subjectлипопротеиновые комплексыuk_UK
dc.subjectfatsuk_UK
dc.subjectfood productsuk_UK
dc.subjectlipoprotein complexesuk_UK
dc.titleЖири у виробництві харчової продукціїuk_UK
dc.title.alternativeЖиры в производстве пищевой продукцииuk_UK
dc.title.alternativeFats in food productionuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Монографії, розділи монографій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія_Шильман_А5_278стр -1_copy.pdf14,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.