Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3714
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛисенко, В. М.-
dc.contributor.authorЛысенко, В. Н.-
dc.contributor.authorLysenko, V. N.-
dc.date.accessioned2016-07-22T11:32:55Z-
dc.date.available2016-07-22T11:32:55Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЛисенко В. М. Аналіз методів термостабілізації процесу анаеробного бродіння / В. М. Лисенко // Екологія і природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства : матеріали ІІІ Міжнародної наук.- практ. конф., (ТДСГДС ІКСГП НААН, м. Тернопіль, 24-25 березня 2016р.). – Тернопіль : Тернопільський національний економічний університет, 2016. - Ч.2 - С. 44.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3714-
dc.descriptionIn the premise of the analysis methods for thermal stabilization process of anaerobic fermentation.uk_UK
dc.description.abstractУ тезі проведено аналіз методів термостабілізації процесу анаеробного бродіння. В тезисе проведён анализ методов термостабилизации процесса анаэробного брожения.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherТернопільський національний економічний університетuk_UK
dc.subjectбіогазuk_UK
dc.subjectанаеробне бродінняuk_UK
dc.subjectтермостабілізаціяuk_UK
dc.subjectбиогазuk_UK
dc.subjectанаэробное брожениеuk_UK
dc.subjectтермостабилизацияuk_UK
dc.subjectbiogasuk_UK
dc.subjectanaerobic digestionuk_UK
dc.subjectthermal stabilizationuk_UK
dc.titleАналіз методів термостабілізації процесу анаеробного бродінняuk_UK
dc.title.alternativeАнализ методов термостабилизации процесса анаэробного броженияuk_UK
dc.title.alternativeAnalysis methods for thermal stabilization process of anaerobic fermentationuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лисенко В. М..Аналіз методів .pdf268,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.