Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3714
Title: Аналіз методів термостабілізації процесу анаеробного бродіння
Other Titles: Анализ методов термостабилизации процесса анаэробного брожения
Analysis methods for thermal stabilization process of anaerobic fermentation
Authors: Лисенко, В. М.
Лысенко, В. Н.
Lysenko, V. N.
Keywords: біогаз
анаеробне бродіння
термостабілізація
биогаз
анаэробное брожение
термостабилизация
biogas
anaerobic digestion
thermal stabilization
Issue Date: 2016
Publisher: Тернопільський національний економічний університет
Citation: Лисенко В. М. Аналіз методів термостабілізації процесу анаеробного бродіння / В. М. Лисенко // Екологія і природокористування в системі оптимізації відносин природи і суспільства : матеріали ІІІ Міжнародної наук.- практ. конф., (ТДСГДС ІКСГП НААН, м. Тернопіль, 24-25 березня 2016р.). – Тернопіль : Тернопільський національний економічний університет, 2016. - Ч.2 - С. 44.
Abstract: У тезі проведено аналіз методів термостабілізації процесу анаеробного бродіння. В тезисе проведён анализ методов термостабилизации процесса анаэробного брожения.
Description: In the premise of the analysis methods for thermal stabilization process of anaerobic fermentation.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3714
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лисенко В. М..Аналіз методів .pdf268,08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.