Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3819
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозная, М. В. | - |
dc.contributor.author | Шильман, Л. З. | - |
dc.contributor.author | Кошель, Е. Ю. | - |
dc.contributor.author | Бидюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Шильман, Л. З. | - |
dc.contributor.author | Кошель, О. Ю. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Obozna, M. V. | - |
dc.contributor.author | Shilman, L. Z. | - |
dc.contributor.author | Koshel, E. Y. | - |
dc.contributor.author | Biduk, D. О. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, F. V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-08-12T05:58:15Z | - |
dc.date.available | 2016-08-12T05:58:15Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Усовершенствование вафельных начинок с использованием концентрата ядра грецкого ореха [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Л. З. Шильман, Е. Ю. Кошель [и др.] // Технология и продукты здорового питания – 2016 : зб. науч. трудов. − Саратов : ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ, 2016. – в печати. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3819 | - |
dc.description | Тhe addition of a concentrate of walnuts in fillings of wafer products contributes to their quality : ensures the presence of essential amino acids, polysaccharides, unsaturated fatty acids and other nutrients. | uk_UK |
dc.description.abstract | Добавление концентрата ядра грецкого ореха в начинки для вафельных изделий способствует повышению их качества : обеспечивает наличие в них незаменимых аминокислот, полисахаридов, ненасыщенных жирных кислот и других пищевых веществ. Додавання концентрату ядра волоського горіха начинки для вафельних виробів сприяє підвищенню їх якості : забезпечує наявність в них незамінних амінокислот, полісахаридів, ненасичених жирних кислот і інших харчових речовин. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ | uk_UK |
dc.subject | вафельные изделия | uk_UK |
dc.subject | концентрат ядра грецкого ореха | uk_UK |
dc.subject | начинки | uk_UK |
dc.subject | вафельні вироби | uk_UK |
dc.subject | концентрат ядра волоського горіху | uk_UK |
dc.subject | начинки | uk_UK |
dc.subject | wafer products | uk_UK |
dc.subject | concentrate | uk_UK |
dc.subject | walnuts | uk_UK |
dc.title | Усовершенствование вафельных начинок с использованием концентрата ядра грецкого ореха | uk_UK |
dc.title.alternative | Удосконалення вафельних начинок з використанням концентрату ядра волоського горіха | uk_UK |
dc.title.alternative | Improvement of wafer fillings using a concentrate walnuts | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обозная М. В. Усовершенствование вафельных начинок.pdf | 277,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.