Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3819
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОбозная, М. В.-
dc.contributor.authorШильман, Л. З.-
dc.contributor.authorКошель, Е. Ю.-
dc.contributor.authorБидюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorШильман, Л. З.-
dc.contributor.authorКошель, О. Ю.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorObozna, M. V.-
dc.contributor.authorShilman, L. Z.-
dc.contributor.authorKoshel, E. Y.-
dc.contributor.authorBiduk, D. О.-
dc.contributor.authorPertsevoy, F. V.-
dc.date.accessioned2016-08-12T05:58:15Z-
dc.date.available2016-08-12T05:58:15Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationУсовершенствование вафельных начинок с использованием концентрата ядра грецкого ореха [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Л. З. Шильман, Е. Ю. Кошель [и др.] // Технология и продукты здорового питания – 2016 : зб. науч. трудов. − Саратов : ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ, 2016. – в печати.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3819-
dc.descriptionТhe addition of a concentrate of walnuts in fillings of wafer products contributes to their quality : ensures the presence of essential amino acids, polysaccharides, unsaturated fatty acids and other nutrients.uk_UK
dc.description.abstractДобавление концентрата ядра грецкого ореха в начинки для вафельных изделий способствует повышению их качества : обеспечивает наличие в них незаменимых аминокислот, полисахаридов, ненасыщенных жирных кислот и других пищевых веществ. Додавання концентрату ядра волоського горіха начинки для вафельних виробів сприяє підвищенню їх якості : забезпечує наявність в них незамінних амінокислот, полісахаридів, ненасичених жирних кислот і інших харчових речовин.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherФГБОУ ВПО Саратовский ГАУuk_UK
dc.subjectвафельные изделияuk_UK
dc.subjectконцентрат ядра грецкого орехаuk_UK
dc.subjectначинкиuk_UK
dc.subjectвафельні виробиuk_UK
dc.subjectконцентрат ядра волоського горіхуuk_UK
dc.subjectначинкиuk_UK
dc.subjectwafer productsuk_UK
dc.subjectconcentrateuk_UK
dc.subjectwalnutsuk_UK
dc.titleУсовершенствование вафельных начинок с использованием концентрата ядра грецкого орехаuk_UK
dc.title.alternativeУдосконалення вафельних начинок з використанням концентрату ядра волоського горіхаuk_UK
dc.title.alternativeImprovement of wafer fillings using a concentrate walnutsuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обозная М. В. Усовершенствование вафельных начинок.pdf277,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.