Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3831
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цигура, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Цигура, Виктория Викторовна | - |
dc.contributor.author | Tsyhura, ViktoriiaVictorovna | - |
dc.date.accessioned | 2016-08-12T08:33:42Z | - |
dc.date.available | 2016-08-12T08:33:42Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Цигура В. В. Аналіз чинників, які впливають на якість свинини [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Міністерство освіти і науки України. – Одеса : Одеська національна академія харчових технологій, 2015. – С. 251-253. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3831 | - |
dc.description | The quality of pork depend on many factors. Improving the quality of pork requires an integrated approach. Optimize pork quality possible with special diets. | uk_UK |
dc.description.abstract | Якість м'яса свиней залежать від багатьох факторів. Підвищення якості свинини потребує комплексного підходу.Оптимізувати якість свинини можлива за допомогою спеціальних раціонів. Качество мяса свиней зависят от многих факторов. Повышение качества свинины требует комплексного подхода. Оптимизировать качество свинины возможна с помощью специальных рационов. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Одеська національна академія харчових технологій | uk_UK |
dc.subject | якість свинини | uk_UK |
dc.subject | дефекти PSE i DFD | uk_UK |
dc.subject | особливості годівлі | uk_UK |
dc.subject | качество свинины | uk_UK |
dc.subject | дефекты PSE и DFD | uk_UK |
dc.subject | особенности кормления | uk_UK |
dc.subject | the quality of pork | uk_UK |
dc.subject | defects PSE i DFD | uk_UK |
dc.subject | features feeding | uk_UK |
dc.title | Аналіз чинників, які впливають на якість свинини | uk_UK |
dc.title.alternative | Анализ факторов, влияющих на качество свинины | uk_UK |
dc.title.alternative | Analysis of factors affecting the quality of pork | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цигура В.В. Аналіз чинників ,які впливають на якість мяса.pdf | 291,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.