Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/3831
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦигура, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorЦигура, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorTsyhura, ViktoriiaVictorovna-
dc.date.accessioned2016-08-12T08:33:42Z-
dc.date.available2016-08-12T08:33:42Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЦигура В. В. Аналіз чинників, які впливають на якість свинини [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Міністерство освіти і науки України. – Одеса : Одеська національна академія харчових технологій, 2015. – С. 251-253.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3831-
dc.descriptionThe quality of pork depend on many factors. Improving the quality of pork requires an integrated approach. Optimize pork quality possible with special diets.uk_UK
dc.description.abstractЯкість м'яса свиней залежать від багатьох факторів. Підвищення якості свинини потребує комплексного підходу.Оптимізувати якість свинини можлива за допомогою спеціальних раціонів. Качество мяса свиней зависят от многих факторов. Повышение качества свинины требует комплексного подхода. Оптимизировать качество свинины возможна с помощью специальных рационов.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherОдеська національна академія харчових технологійuk_UK
dc.subjectякість свининиuk_UK
dc.subjectдефекти PSE i DFDuk_UK
dc.subjectособливості годівліuk_UK
dc.subjectкачество свининыuk_UK
dc.subjectдефекты PSE и DFDuk_UK
dc.subjectособенности кормленияuk_UK
dc.subjectthe quality of porkuk_UK
dc.subjectdefects PSE i DFDuk_UK
dc.subjectfeatures feedinguk_UK
dc.titleАналіз чинників, які впливають на якість свининиuk_UK
dc.title.alternativeАнализ факторов, влияющих на качество свининыuk_UK
dc.title.alternativeAnalysis of factors affecting the quality of porkuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цигура В.В. Аналіз чинників ,які впливають на якість мяса.pdf291,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.