Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3831
Title: Аналіз чинників, які впливають на якість свинини
Other Titles: Анализ факторов, влияющих на качество свинины
Analysis of factors affecting the quality of pork
Authors: Цигура, Вікторія Вікторівна
Цигура, Виктория Викторовна
Tsyhura, ViktoriiaVictorovna
Keywords: якість свинини
дефекти PSE i DFD
особливості годівлі
качество свинины
дефекты PSE и DFD
особенности кормления
the quality of pork
defects PSE i DFD
features feeding
Issue Date: 2015
Publisher: Одеська національна академія харчових технологій
Citation: Цигура В. В. Аналіз чинників, які впливають на якість свинини [Електронний ресурс] / В. В. Цигура // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів / Міністерство освіти і науки України. – Одеса : Одеська національна академія харчових технологій, 2015. – С. 251-253.
Abstract: Якість м'яса свиней залежать від багатьох факторів. Підвищення якості свинини потребує комплексного підходу.Оптимізувати якість свинини можлива за допомогою спеціальних раціонів. Качество мяса свиней зависят от многих факторов. Повышение качества свинины требует комплексного подхода. Оптимизировать качество свинины возможна с помощью специальных рационов.
Description: The quality of pork depend on many factors. Improving the quality of pork requires an integrated approach. Optimize pork quality possible with special diets.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3831
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.