Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3839
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Обозная, М. В. | - |
dc.contributor.author | Шильман, Л. З. | - |
dc.contributor.author | Любенко, Г. Д. | - |
dc.contributor.author | Бидюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Обозна, М. В. | - |
dc.contributor.author | Шильман, Л. З. | - |
dc.contributor.author | Любенко, Г. Д. | - |
dc.contributor.author | Бідюк, Д. О. | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Ф. В. | - |
dc.contributor.author | Obozna, M. V. | - |
dc.contributor.author | Shilman, L. Z. | - |
dc.contributor.author | Lubenko, G. D. | - |
dc.contributor.author | Biduk, D. О. | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, F. V. | - |
dc.date.accessioned | 2016-08-12T10:37:38Z | - |
dc.date.available | 2016-08-12T10:37:38Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Использование концентрата семян кунжута в термостойкой молокосодержащей начинке [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Л. З. Шильман, Г. Д. Любенко [ и др.] // Технология и продукты здорового питания – 2016 : зб. науч. трудов. − Саратов : ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ, 2016. - в печати. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3839 | - |
dc.description | А new and perspective way of development of the technology of heat-resistant milk-based fillings is bringing to the technology of vegetable protein concentrates of oilseeds. | uk_UK |
dc.description.abstract | Новым и перспективным путем развития технологий термостойких молокосодержащих начинок оказывается привлечение к их технологии растительных белковых концентратов масличных культур. Новим і перспективним шляхом розвитку технологій термостійких молоковмісних начинок виявляється залучення до їх технології рослинних білкових концентратів олійних культур. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ | uk_UK |
dc.subject | концентрат семян кунжута | uk_UK |
dc.subject | термостойкая молокосодержащая начинка | uk_UK |
dc.subject | кондитерские предприятия | uk_UK |
dc.subject | концентрат насіння кунжуту | uk_UK |
dc.subject | термостійка молоковмісна начинка | uk_UK |
dc.subject | кондитерські підприємства | uk_UK |
dc.subject | concentrate of sesame seeds | uk_UK |
dc.subject | heat-resistant milk filling | uk_UK |
dc.subject | confectionery enterprise | uk_UK |
dc.title | Использование концентрата семян кунжута в термостойкой молокосодержащей начинке | uk_UK |
dc.title.alternative | Використання концентрату насіння кунжуту у термостійкій молоковмісній начинці | uk_UK |
dc.title.alternative | The use of the concentrate of sesame seeds milk in a heat-resistant filling | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Обозная М. В. Использование концентрата.pdf | 357,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.