Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3839
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОбозная, М. В.-
dc.contributor.authorШильман, Л. З.-
dc.contributor.authorЛюбенко, Г. Д.-
dc.contributor.authorБидюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorОбозна, М. В.-
dc.contributor.authorШильман, Л. З.-
dc.contributor.authorЛюбенко, Г. Д.-
dc.contributor.authorБідюк, Д. О.-
dc.contributor.authorПерцевой, Ф. В.-
dc.contributor.authorObozna, M. V.-
dc.contributor.authorShilman, L. Z.-
dc.contributor.authorLubenko, G. D.-
dc.contributor.authorBiduk, D. О.-
dc.contributor.authorPertsevoy, F. V.-
dc.date.accessioned2016-08-12T10:37:38Z-
dc.date.available2016-08-12T10:37:38Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationИспользование концентрата семян кунжута в термостойкой молокосодержащей начинке [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Л. З. Шильман, Г. Д. Любенко [ и др.] // Технология и продукты здорового питания – 2016 : зб. науч. трудов. − Саратов : ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ, 2016. - в печати.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3839-
dc.descriptionА new and perspective way of development of the technology of heat-resistant milk-based fillings is bringing to the technology of vegetable protein concentrates of oilseeds.uk_UK
dc.description.abstractНовым и перспективным путем развития технологий термостойких молокосодержащих начинок оказывается привлечение к их технологии растительных белковых концентратов масличных культур. Новим і перспективним шляхом розвитку технологій термостійких молоковмісних начинок виявляється залучення до їх технології рослинних білкових концентратів олійних культур.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherФГБОУ ВПО Саратовский ГАУuk_UK
dc.subjectконцентрат семян кунжутаuk_UK
dc.subjectтермостойкая молокосодержащая начинкаuk_UK
dc.subjectкондитерские предприятияuk_UK
dc.subjectконцентрат насіння кунжутуuk_UK
dc.subjectтермостійка молоковмісна начинкаuk_UK
dc.subjectкондитерські підприємстваuk_UK
dc.subjectconcentrate of sesame seedsuk_UK
dc.subjectheat-resistant milk fillinguk_UK
dc.subjectconfectionery enterpriseuk_UK
dc.titleИспользование концентрата семян кунжута в термостойкой молокосодержащей начинкеuk_UK
dc.title.alternativeВикористання концентрату насіння кунжуту у термостійкій молоковмісній начинціuk_UK
dc.title.alternativeThe use of the concentrate of sesame seeds milk in a heat-resistant fillinguk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обозная М. В. Использование концентрата.pdf357,26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.