Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3839
Title: | Использование концентрата семян кунжута в термостойкой молокосодержащей начинке |
Other Titles: | Використання концентрату насіння кунжуту у термостійкій молоковмісній начинці The use of the concentrate of sesame seeds milk in a heat-resistant filling |
Authors: | Обозная, М. В. Шильман, Л. З. Любенко, Г. Д. Бидюк, Д. О. Перцевой, Ф. В. Обозна, М. В. Шильман, Л. З. Любенко, Г. Д. Бідюк, Д. О. Перцевой, Ф. В. Obozna, M. V. Shilman, L. Z. Lubenko, G. D. Biduk, D. О. Pertsevoy, F. V. |
Keywords: | концентрат семян кунжута термостойкая молокосодержащая начинка кондитерские предприятия концентрат насіння кунжуту термостійка молоковмісна начинка кондитерські підприємства concentrate of sesame seeds heat-resistant milk filling confectionery enterprise |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ |
Citation: | Использование концентрата семян кунжута в термостойкой молокосодержащей начинке [Электронный ресурс] / М. В. Обозная, Л. З. Шильман, Г. Д. Любенко [ и др.] // Технология и продукты здорового питания – 2016 : зб. науч. трудов. − Саратов : ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ, 2016. - в печати. |
Abstract: | Новым и перспективным путем развития технологий термостойких молокосодержащих начинок оказывается привлечение к их технологии растительных белковых концентратов масличных культур. Новим і перспективним шляхом розвитку технологій термостійких молоковмісних начинок виявляється залучення до їх технології рослинних білкових концентратів олійних культур. |
Description: | А new and perspective way of development of the technology of heat-resistant milk-based fillings is bringing to the technology of vegetable protein concentrates of oilseeds. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3839 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Обозная М. В. Использование концентрата.pdf | 357,26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.