Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3840| Назва: | Использование растительных белковых концентратов в комбинированных пищевых продуктах |
| Інші назви: | Використання рослинних білкових концентратів в комбінованих харчових продуктах Use rastitelnyi of protein concentrates in combined foods |
| Автори: | Обозная, М. В. Шильман, Л. З. Бидюк, Д. О. Перцевой, Ф. В. Обозна, М. В. Шильман, Л. З. Бідюк, Д. О. Перцевой, Ф. В. Obozna, M. V. Shilman, L. Z. Biduk, D. О. Pertsevoy, F. V. |
| Ключові слова: | белковые концентраты комбинированные пищевые продукты аминокислоты білкові концентрати комбіновані харчові продукти амінокислоти blow concentrate kombinovani horchow products |
| Дата публікації: | 2016 |
| Видавництво: | ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ |
| Бібліографічний опис: | Использование растительных белковых концентратов в комбинированных пищевых продуктах [Электронный ресурс] /М. В. Обозная, Л.З. Шильман, Д.О. Бидюк, Ф. В. Перцевой // Технология и продукты здорового питания : зб. науч. трудов. − Саратов : ФГБОУ ВПО Саратовский ГАУ, 2016. - в печати. |
| Короткий огляд (реферат): | Целью наших исследований является научное обоснование получения и использования побочных продуктов производства растительных масел в форме концентратов, как потенциальных источников растительного белка. Метою наших досліджень є наукове обґрунтування одержання і використання побічних продуктів виробництва рослинних олій у формі концентратів, як потенційних джерел рослинного білка. |
| Опис: | Тhe purpose of our research is scientific substantiation of the production and use of by-products production of vegetable oils in the form of concentrates, as a potential source of vegetable protein. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3840 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Использование растительных белковых концентратов.pdf | 359,15 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.