Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3974
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГузь, О. І.-
dc.contributor.authorГузь, О. И.-
dc.contributor.authorGuz, O. І.-
dc.date.accessioned2016-11-21T08:59:10Z-
dc.date.available2016-11-21T08:59:10Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationГузь О. І. Хімічні підсилювачі смаку та аромату [Електронний ресурс] / О. І. Гузь // Матер. наук. - практ. конф. викладачів, аспірантів та студентів (м. Суми, 20-21 квітня 2016 р.). – Суми : СНАУ, 2016. - Том ІІ. - С.85.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/3974-
dc.descriptionEventually foods lose their original properties. The taste is less pronounced, the smell is not so pleasant. Technologists have found that using chemicals can not only fix those flaws, but such a natural aroma and taste. Action nucleotides, which are part of such substances as flavor enhancer based on the fact that when ingested they greatly enrich the taste of food.uk_UK
dc.description.abstractЗ часом продукти харчування втрачають свої первинні властивості. Смак стає менш вираженим, запах не настільки приємним. Технологи виявили, що за допомогою хімічних сполук можна не тільки виправити такі недоліки, але і створити подібні натуральним аромат і смак. Дія нуклеотидів, які входять до складу такої речовини, як підсилювач смаку, базується на тому, що при попаданні в організм вони значно примножують смакові властивості їжі. Со временем продукты питания теряют свои первоначальные свойства. Вкус становится менее выраженным, запах не столь приятным. Технологи обнаружили, что с помощью химических соединений можно не только исправить такие недостатки, но и создать подобные натуральным аромат и вкус. Действие нуклеотидов, входящих в состав такого вещества, как усилитель вкуса, базируется на том, что при попадании в организм они значительно приумножают вкусовые свойства пищи.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСНАУuk_UK
dc.subjectглутамат натріюuk_UK
dc.subjectпідсилювач смакуuk_UK
dc.subjectлимонна кислотаuk_UK
dc.subjectглутамат натрияuk_UK
dc.subjectусилитель вкусаuk_UK
dc.subjectлимонная кислотаuk_UK
dc.subjectmonosodium glutamateuk_UK
dc.subjecta flavor enhanceruk_UK
dc.subjectcitric aciduk_UK
dc.titleХімічні підсилювачі смаку та ароматуuk_UK
dc.title.alternativeХимические усилители вкуса и ароматаuk_UK
dc.title.alternativeChemical flavor enhancers and flavoruk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гузь О. І. Хімічні підсилювачі.pdf76,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.