Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4017
Назва: | Технологія сирного продукту замороженого з концентратом ядра арахісу |
Інші назви: | Технология сырного продукта замороженного с концентратом ядра арахиса Тechnology cheese product frozen concentrate peanut kernels |
Автори: | Обозна, М. В. Бідюк, Д. О. Перцевой, М. Ф. Гурський, П. Шильман, Л. З. Гарнцарек, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Бірка, А. Перцевой, Ф. В. Обозная, М. В. Бидюк, Д. О. Перцевой, Н. Ф. Гурский, П. Шильман, Л. З. Гарнцарек, Б. Ч. Гарнцарек, З. Е. Бирка, А. Перцевой, Ф. В. Obozna, M. V. Biduk, D. Pertsevoy, N. F. Gurskyi, P. Shilman, L. Z. Garntsarek, В. С. Garntsarek, Z. E. Birka, А. Pertsevoy, F. V. |
Ключові слова: | сичужний сирний продукт концентрат ядра арахісу заморожування сычужный сырный продукт концентрат ядра арахиса замораживание rennet cheese product peanut kernels concentrate freezing |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | СНАУ |
Бібліографічний опис: | Технологія сирного продукту замороженого з концентратом ядра арахісу : монографія [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Д. О. Бідюк, М. Ф. Перцевой [та ін.]. - Суми : СНАУ, 2016. - 158 с. |
Короткий огляд (реферат): | Монографія містить матеріали, в яких науково обґрунтовані технологічні процеси, технологічні параметри, режими виробництва і зберігання сичужного сирного продукту м'якого при традиційних умовах і в замороженому стані, висока якість якого обумовлена синергетическим ефектом від спільного використання сухого молока, рослинних добавок і заморожування. Монография содержит материалы, в которых научно обоснованы технологические процессы, технологические параметры, режимы производства и хранения сычужного сырного продукта мягкого при традиционных условиях и в замороженном состоянии, высокое качество которого обусловлено синергетическим эффектом от совместного использования сухого молока, растительных добавок и замораживания. |
Опис: | Тhe monograph contains the materials that scientifically substantiated technological processes, technological parameters, modes of production and storage of rennet cheese product soft under traditional conditions and in a frozen state, high quality of which is due to the synergistic effect of joint use of powdered milk, vegetable additives and freeze. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4017 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії, розділи монографій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Монографія. Технологія сирного продукту.pdf | 10,29 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.