Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4020
Title: | Іч - спектроскопійний аналіз начинок для вафельних виробів |
Other Titles: | Ик - спектроскопійний анализ начинок для вафельных изделий Ir spectroscopie analysis of fillings for wafer products |
Authors: | Кошель, Олена Юріївна Обозна, Маргарита Василівна Перцевой, Федір Всеволодович Кошель, Елена Юрьевна Обозная, Маргарита Васильевна Перцевой, Федор Всеволодович Koshel, Elena Yurievna Obozna, Margarita Vasilivna Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich |
Keywords: | ИК-спектри начинки концентрати білкові ИК-спектры начинки концентраты белковые IR spectra toppings concentrates the protein |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Львівський інститут економіки і туризму |
Citation: | Кошель О. Ю. Іч - спектроскопійний аналіз начинок для вафельних виробів [Електронний ресурс] / О. Ю. Кошель, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Новітні тенденції у харчових технологіях, якість і безпечність продуктів. – Львів : Львівський інститут економіки і туризму, 2016. – С.128-131. |
Abstract: | З метою підтвердження позитивного впливу концентратів на хімічний склад начинок з огляду можливості співіснування в єдиній харчовій системі, що виявляється в надходженні реакційноздатних зв’язків, досліджено ІЧ-спектри контрольних зразків фруктової та жирової начинки та відповідні їм за основою зразки з раціональним вмістом трьох концентратів. С целью подтверждения положительного влияния концентратов на химический состав начинок с учетом возможности сосуществования в единой пищевой системе, что проявляется в поступлении реакционноспособных связей, исследованы ИК-спектры контрольных образцов фруктовой и жировой начинки и соответствующие им по основанию образцы с рациональным содержанием трех концентратов. |
Description: | Тo confirm the positive influence of concentrates on the chemical composition of the fillings taking into account the possibility of coexistence in a single food system that manifested in the flow of reactive relations, studies the IR spectra of control samples of fruit and fatty fillings and their corresponding base samples with the rational content of the three concentrates. Keywords: IR spectra, toppings, concentrates the protein, the intramolecular connection. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4020 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кошель О. Ю. ІЧ-спектроскопійний аналіз.pdf | 374,78 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.