Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4208
Title: | Формування регіонального ринку м’яса |
Other Titles: | Формирование регионального рынка мяса Formation of regional meat market |
Authors: | Онопрієнко, І. М. Оноприенко, И. Н. Onopriienko, I. M. |
Keywords: | ринок виробництво споживання рынок производство потребление market production consumption |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Онопрієнко І. М. Формування регіонального ринку м’яса [Електронний ресурс] / І. М. Онопрієнко // Глобальні та національні проблеми економіки : електронне видання. – Миколаїв, квітень 2016. – Вип. №10. - С.107-111. |
Abstract: | В статті досліджено формування регіонального ринку м’яса. Проаналізовано динаміку виробництва і споживання м’яса в Україні і в Сумській області. Досліджено динаміку і структуру реалізації м’яса за різними каналами. Проведений аналіз динаміки середніх закупівельних цін. Визначені перспективи розвитку ринку м’яса. В статье исследовано формирование регионального рынка мяса. Проанализирована динамика производства и потребления мяса в Украине и в Сумской области. Исследована динамика и структура реализации мяса по разным каналам. Проведен анализ динамики средних закупочных цен. Определены перспективы развития рынка мяса. |
Description: | In the article are research the formation of the regional meat market. The dynamics of the production and consumption of the meat in Ukraine in Sumy region are analyzed. The dynamics and structure of the meat sales through different channels are studied. The dynamics of the average purchasing prices are analyzed. The prospects of the development of the meat market are defined. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4208 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Онопрієнко І. М. Формування регіонального ринку.pdf | 328,27 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.