Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4208
Назва: | Формування регіонального ринку м’яса |
Інші назви: | Формирование регионального рынка мяса Formation of regional meat market |
Автори: | Онопрієнко, І. М. Оноприенко, И. Н. Onopriienko, I. M. |
Ключові слова: | ринок виробництво споживання рынок производство потребление market production consumption |
Дата публікації: | 2016 |
Бібліографічний опис: | Онопрієнко І. М. Формування регіонального ринку м’яса [Електронний ресурс] / І. М. Онопрієнко // Глобальні та національні проблеми економіки : електронне видання. – Миколаїв, квітень 2016. – Вип. №10. - С.107-111. |
Короткий огляд (реферат): | В статті досліджено формування регіонального ринку м’яса. Проаналізовано динаміку виробництва і споживання м’яса в Україні і в Сумській області. Досліджено динаміку і структуру реалізації м’яса за різними каналами. Проведений аналіз динаміки середніх закупівельних цін. Визначені перспективи розвитку ринку м’яса. В статье исследовано формирование регионального рынка мяса. Проанализирована динамика производства и потребления мяса в Украине и в Сумской области. Исследована динамика и структура реализации мяса по разным каналам. Проведен анализ динамики средних закупочных цен. Определены перспективы развития рынка мяса. |
Опис: | In the article are research the formation of the regional meat market. The dynamics of the production and consumption of the meat in Ukraine in Sumy region are analyzed. The dynamics and structure of the meat sales through different channels are studied. The dynamics of the average purchasing prices are analyzed. The prospects of the development of the meat market are defined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4208 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Онопрієнко І. М. Формування регіонального ринку.pdf | 328,27 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.