Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4293
Назва: | Подходы к повышению зимостойкости рапса озимого |
Інші назви: | Підходи до підвищення зимостійкості ріпака озимого Approaches to winter hardiness increase of the winter rape |
Автори: | Тютюнник, В. А. Жатова, Г. А. Тютюнник, В. А. Жатова, Г. О. Tyutyunnik, V. A. Zhatova, G. A. |
Ключові слова: | рапс озимый общее содержание сахара морозостойкость ріпак озимий загальний вміст цукру морозостійкість winter rape general content of sugar frost resistance |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Издательство «Научное обозрение» (Волгоград) |
Бібліографічний опис: | Тютюнник В. А. Подходы к повышению зимостойкости рапса озимого [Электронный ресурс] / В. А. Тютюнник, Г. А. Жатова // Наука и мир. – 2015. - Т. 1, № 8 (24). – С. 51-54. |
Короткий огляд (реферат): | Изучены особенности реакции генотипов рапса озимого на применение фунгицидов, комплексных микроудобрений и регулятора роста. Установлен диапазон изменчивости параметров, определяющих уровень зимостойкости и урожайности культуры в условиях северо-восточной лесостепи Украины. Вивчені особливості реакції генотипі ріпака озимого на застосування фунгіцидів, комплексних мікродобрив і регуляторів росту. Встановлений діапазон мінливості параметрів, які визначають рівень зимостійкості і врожайності культури в умовах північно-східного Лісостепу України. |
Опис: | Features of reaction of winter rape genotypes on application of fungicides, complex microfertilizers and growth regulator are studied. The variability range of the parameters determining the level of winter hardiness and productivity of culture in the conditions of the northeast forest-steppe of Ukraine is established. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4293 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
подходы к повышению.pdf | 244,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.