Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/429
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКамбур, М. Д.-
dc.contributor.authorЗамазій, А. А.-
dc.contributor.authorПередера, О. С.-
dc.contributor.authorКамбур, М. Д.-
dc.contributor.authorЗамазий, А. А.-
dc.contributor.authorПередера, А. С.-
dc.contributor.authorKambur, M. D.-
dc.contributor.authorZamaziy, A. A.-
dc.contributor.authorPerederа, A.-
dc.date.accessioned2012-10-08T12:30:40Z-
dc.date.available2012-10-08T12:30:40Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКамбур М. Д. Добова динаміка осмотичноактивних речовин в молоці корів за періодами та впродовж всієї лактації [Електронний ресурс] / М. Д. Камбур, А. А. Замазій, О. С. Передера // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Ветеринарна медицина» / Сумський НАУ. – Суми, 2012. – Вип. 1(30). – С. 18-21.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/429-
dc.descriptionFormation of water-salt phase of milk cows is a complex physiological process that is accompanied with storage izoosmotychnosti fluids. The established interdependence absorption breast tissue of cows osmotychnoaktyvnyh substances prytikayuchoyi blood appears on the stock of milk per lactation. Studies indicate that from the first period to the third lactation in milk increased content of total protein, lactose. The content of minerals in milk and its aqueous phase decreases.ru_RU
dc.description.abstractФормування водно-сольової фази молока корів є складним фізіологічним процесом, який супроводжується із зберіганням ізоосмотичності рідин організму. Встановлена взаємозалежність поглинання тканинами молочної залози корів осмотичноактивних речовин з притікаючої крові, що відображається на складі молока за періодами лактації. Результати досліджень свідчать, що від першого періоду лактації до третьої в молоці підвищується вміст загального білка, лактози. Вміст мінеральних речовин у молоці та його водна фаза знижується. Формирование водно-солевой фазы молока коров является сложным физиологическим процессом, который сопровождается с сохранением изоосмотичности жидкостей организма. Установлена взаимозависимость поглощения тканями молочной железы коров осмотически активных веществ с прибывающей кровью, что отражается на составе молока по периодам лактации. Результаты исследований свидетельствуют, что от первого периода лактации до третьего в молоке повышается содержание общего белка, лактозы. Содержание минеральных веществ в молоке и его водная фаза снижается.ru_RU
dc.publisherСумський національний аграрний ун-тru_RU
dc.subjectтваринництвоru_RU
dc.subjectфізіологія тваринru_RU
dc.subjectживотноводствоru_RU
dc.subjectфизилогия животныхru_RU
dc.titleДобова динаміка осмотичноактивних речовин в молоці корів за періодами та впродовж всієї лактаціїru_RU
dc.title.alternativeСуточная динамика осмотичноактивних веществ в молоке коров по периодам и в течение всей лактацииru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6.pdf331,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.