Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4391
Title: | Еволюція і сучасні досягнення мас-спектрометрії |
Other Titles: | Эволюция и современные достижения масс-спектрометрии Evolution and modern achievements of mass spectrometers |
Authors: | Кузема, О. С. Кузема, П. О. Кузема, А. С. Кузема, П. А. Kuzema, A. S. Kuzema, P. A. |
Keywords: | мас-спектрометр речовина іонний пучок масс-спектрометр вещество ионный пучок mass spectrometer substance ion beam |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Сумський національний аграрний університет |
Citation: | Кузема О. С. Еволюція і сучасні досягнення мас-спектрометрії [Електронний ресурс] / О. С. Кузема, П. О. Кузема // Вісник Сумського національного аграрного університету : науковий журнал. - Сер. "Механізація та автоматизація виробничих процесів" / Сумський національний аграрний університет. - Суми : СНАУ, 2015. - Вип. 11 (27). – С. 109-115. |
Abstract: | Представлено огляд і аналіз основних етапів еволюції одного із самих ефективних методів дослідження складу і властивостей речовин – мас-спектрометрії. Висвітлено переваги методу і області застосування, а також розглянуто фізико-технічні особливості приладів для його здійснення. Представлен обзор и анализ основных этапов эволюции одного из самых эффективных методов исследования состава и свойств веществ – масс-спектрометрии. Освещены преимущества метода и области применения, а также рассмотрены физико-технические особенности приборов для его реализации. |
Description: | It has been presented the review and analysis of the main evolution stages of one of the most efficient methods for investigation of composition and properties of substances – mass spectrometry. The advantages and application area of the method were described, as well as physical and technical peculiarities of the devices for its realization were considered. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4391 |
Appears in Collections: | Науковий журнал "Вісник СНАУ" |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.