Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4493
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorПасічний, Василь Миколайович-
dc.contributor.authorШалда, Іван Сергійович-
dc.contributor.authorБожко, Наталья Владимировна-
dc.contributor.authorПасечный, Василий Николаевич-
dc.contributor.authorШалда, Иван Сергеевич-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Vladimirovna-
dc.contributor.authorPasichniy, Vasil Mikolaovich-
dc.contributor.authorShalda, Ivan Sergeevich-
dc.date.accessioned2017-03-28T05:33:45Z-
dc.date.available2017-03-28T05:33:45Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationБожко Н. В. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, І. С. Шалда // Техніка, енергетика, транспорт АПК : збірник наукових праць / Вінницький національний аграрний університет. - Вінниця : ВЦ ВНАУ, 2016. - Вип. 4(96). - С. 37-40.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4493-
dc.descriptionThe article is devoted to the development of meat-containing semi-finished products with duck meat and mechanically separated meat of turkey.uk_UK
dc.description.abstractСтаття присвячена розробці м'ясо-містких січених напівфабрикатів із м’ясом качки та м’ясом птиці механічного обвалювання індичого.Статья посвящена разработке мясо-содержащих рубленых полуфабрикатов с мясом утки и мясом индюка механической обвалки.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherВЦ ВНАУuk_UK
dc.subjectм’ясні фаршеві системиuk_UK
dc.subjectм’ясо-місткі січені напівфабрикатиuk_UK
dc.subjectм'ясо качкиuk_UK
dc.subjectмясные фаршевые системыuk_UK
dc.subjectмясо-содержащие рубленные полуфабрикатыuk_UK
dc.subjectмясо уткиuk_UK
dc.subjectmeat stuffing systemsuk_UK
dc.subjectthe meat-containing chopped semi-finished productsuk_UK
dc.subjectduck meatuk_UK
dc.titleОцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качкиuk_UK
dc.title.alternativeОценка функционально-технологических свойств рубленых полуфабрикатов с мясом уткиuk_UK
dc.title.alternativeAssessment of functional and technological properties of semi-finished chopped meat duckuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко Н. В. Оцінка функціонально-технологічних.pdf333,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.