Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4493
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Шалда, Іван Сергійович | - |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | - |
dc.contributor.author | Пасечный, Василий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Шалда, Иван Сергеевич | - |
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | - |
dc.contributor.author | Pasichniy, Vasil Mikolaovich | - |
dc.contributor.author | Shalda, Ivan Sergeevich | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-28T05:33:45Z | - |
dc.date.available | 2017-03-28T05:33:45Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Божко Н. В. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, І. С. Шалда // Техніка, енергетика, транспорт АПК : збірник наукових праць / Вінницький національний аграрний університет. - Вінниця : ВЦ ВНАУ, 2016. - Вип. 4(96). - С. 37-40. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4493 | - |
dc.description | The article is devoted to the development of meat-containing semi-finished products with duck meat and mechanically separated meat of turkey. | uk_UK |
dc.description.abstract | Стаття присвячена розробці м'ясо-містких січених напівфабрикатів із м’ясом качки та м’ясом птиці механічного обвалювання індичого.Статья посвящена разработке мясо-содержащих рубленых полуфабрикатов с мясом утки и мясом индюка механической обвалки. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | ВЦ ВНАУ | uk_UK |
dc.subject | м’ясні фаршеві системи | uk_UK |
dc.subject | м’ясо-місткі січені напівфабрикати | uk_UK |
dc.subject | м'ясо качки | uk_UK |
dc.subject | мясные фаршевые системы | uk_UK |
dc.subject | мясо-содержащие рубленные полуфабрикаты | uk_UK |
dc.subject | мясо утки | uk_UK |
dc.subject | meat stuffing systems | uk_UK |
dc.subject | the meat-containing chopped semi-finished products | uk_UK |
dc.subject | duck meat | uk_UK |
dc.title | Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки | uk_UK |
dc.title.alternative | Оценка функционально-технологических свойств рубленых полуфабрикатов с мясом утки | uk_UK |
dc.title.alternative | Assessment of functional and technological properties of semi-finished chopped meat duck | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. Оцінка функціонально-технологічних.pdf | 333,92 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.