Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4493
Title: Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки
Other Titles: Оценка функционально-технологических свойств рубленых полуфабрикатов с мясом утки
Assessment of functional and technological properties of semi-finished chopped meat duck
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Шалда, Іван Сергійович
Божко, Наталья Владимировна
Пасечный, Василий Николаевич
Шалда, Иван Сергеевич
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichniy, Vasil Mikolaovich
Shalda, Ivan Sergeevich
Keywords: м’ясні фаршеві системи
м’ясо-місткі січені напівфабрикати
м'ясо качки
мясные фаршевые системы
мясо-содержащие рубленные полуфабрикаты
мясо утки
meat stuffing systems
the meat-containing chopped semi-finished products
duck meat
Issue Date: 2016
Publisher: ВЦ ВНАУ
Citation: Божко Н. В. Оцінка функціонально-технологічних властивостей січених напівфабрикатів з м’ясом качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, І. С. Шалда // Техніка, енергетика, транспорт АПК : збірник наукових праць / Вінницький національний аграрний університет. - Вінниця : ВЦ ВНАУ, 2016. - Вип. 4(96). - С. 37-40.
Abstract: Стаття присвячена розробці м'ясо-містких січених напівфабрикатів із м’ясом качки та м’ясом птиці механічного обвалювання індичого.Статья посвящена разработке мясо-содержащих рубленых полуфабрикатов с мясом утки и мясом индюка механической обвалки.
Description: The article is devoted to the development of meat-containing semi-finished products with duck meat and mechanically separated meat of turkey.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4493
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Божко Н. В. Оцінка функціонально-технологічних.pdf333,92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.