Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4496
Title: Функціонально-технологічні властивості м'ясо-рибних фаршів
Other Titles: Функционально-технологические свойства мясо-рыбных фаршей
Functional and technological properties of meat of surimi
Authors: Тищенко, Василь Іванович
Тищенко, Василий Иванович
Tishchenko, Vasily Ivanovich
Keywords: фарш
м'ясо
сировина рибного походження
фарш
мясо
сырье рыбного происхождения
minced meat
raw fish origin
functional technological and structural mechanical properties
Issue Date: 2016
Publisher: ВЦ ВНАУ
Citation: Тищенко В. І. Функціонально-технологічні властивості м'ясо-рибних фаршів [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко // Техніка, енергетика, транспорт АПК : збірник наукових праць / Вінницький національний аграрний університет. – Вінниця : ВЦ ВНАУ, 2016. – Вип. 4(96). – С. 111-114.
Abstract: В роботі на основі літературних джерел обґрунтована можливість заміни певної частки м’ясної сировини на сировину гідробіонтів при виробництві ковбасних виробів. Експериментально доведено, що заміна 40 % яловичини на м'ясо товстолобика при складанні фаршу варених ковбас дає можливість досягти високих функціонально-технологічних показників. В работе на основе литературных источников обоснована возможность замены определенной доли мясного сырья на сырье гидробионтов при производстве колбасных изделий. Экспериментально доказано, что замена 40 % говядины на мясо толстолобика при составлении фарша вареных колбас дает возможность достичь высоких функционально-технологических показателей.
Description: The paper is based on literary sources, and the possibility of replacing a certain percentage of raw meat on the raw materials of hydrobionts in the production of sausages. In experiment it was proved that the replacement of 40 % of beef in the meat of carp in the preparation of meat cooked sausages makes it possible to achieve high functional and technological indicators.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4496
Appears in Collections:Статті, тези доповідей



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.