Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4497
Назва: | М’ясовмісткі варені ковбаси з використанням м’яса качки |
Інші назви: | Мясосодержащие вареные колбасы с использованием мяса утки Meat-containing cooked sausage containing the meat of a duck |
Автори: | Божко, Наталія Володимирівна Пасічний, Василь Миколайович Бордунова, Вікторія Віталіївна Божко, Наталья Владимировна Пасечный, Василий Николаевич Бордунова, Виктория Витальевна Bozhko, Natalia Vladimirovna Pasichniy, Vasil Mikolaovich Bordunova, Victoria Vitaliivna |
Ключові слова: | м’ясні фаршеві системи м’ясовмістка варена ковбаса м'ясо качки мясные фаршевые системы мясо-содержащая вареная колбаса мясо утки meat-containing cooked sausage meat stuffing systems duck meat |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького |
Бібліографічний опис: | Божко Н. В. М’ясовмісткі варені ковбаси з використанням мяса качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. В. Бордунова // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького. - Сер. «Харчові технології»/ ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького. - Львів : ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького, 2016. - Т.18. - № 2 (68). - С. 143-147. |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена розробці м’ясовмістких варених ковбас із м’ясом качки та м’ясом індика механічного обвалювання. Статья посвящена разработке мясо-содержащих вареных колбас с мясом утки и мясом индюка механического обваливания. |
Опис: | The article is devoted to the development of cooked sausages with duck meat and mechanically separated meat of turkey. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4497 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Божко Н. В. М'ясомісткі варені ковбаси.pdf | 462,59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.