Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4497
Назва: М’ясовмісткі варені ковбаси з використанням м’яса качки
Інші назви: Мясосодержащие вареные колбасы с использованием мяса утки
Meat-containing cooked sausage containing the meat of a duck
Автори: Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Бордунова, Вікторія Віталіївна
Божко, Наталья Владимировна
Пасечный, Василий Николаевич
Бордунова, Виктория Витальевна
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichniy, Vasil Mikolaovich
Bordunova, Victoria Vitaliivna
Ключові слова: м’ясні фаршеві системи
м’ясовмістка варена ковбаса
м'ясо качки
мясные фаршевые системы
мясо-содержащая вареная колбаса
мясо утки
meat-containing cooked sausage
meat stuffing systems
duck meat
Дата публікації: 2016
Видавництво: ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького
Бібліографічний опис: Божко Н. В. М’ясовмісткі варені ковбаси з використанням мяса качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. В. Бордунова // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького. - Сер. «Харчові технології»/ ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького. - Львів : ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького, 2016. - Т.18. - № 2 (68). - С. 143-147.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена розробці м’ясовмістких варених ковбас із м’ясом качки та м’ясом індика механічного обвалювання. Статья посвящена разработке мясо-содержащих вареных колбас с мясом утки и мясом индюка механического обваливания.
Опис: The article is devoted to the development of cooked sausages with duck meat and mechanically separated meat of turkey.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4497
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Божко Н. В. М'ясомісткі варені ковбаси.pdf462,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.