Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4497
Title: М’ясовмісткі варені ковбаси з використанням м’яса качки
Other Titles: Мясосодержащие вареные колбасы с использованием мяса утки
Meat-containing cooked sausage containing the meat of a duck
Authors: Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Бордунова, Вікторія Віталіївна
Божко, Наталья Владимировна
Пасечный, Василий Николаевич
Бордунова, Виктория Витальевна
Bozhko, Natalia Vladimirovna
Pasichniy, Vasil Mikolaovich
Bordunova, Victoria Vitaliivna
Keywords: м’ясні фаршеві системи
м’ясовмістка варена ковбаса
м'ясо качки
мясные фаршевые системы
мясо-содержащая вареная колбаса
мясо утки
meat-containing cooked sausage
meat stuffing systems
duck meat
Issue Date: 2016
Publisher: ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького
Citation: Божко Н. В. М’ясовмісткі варені ковбаси з використанням мяса качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. В. Бордунова // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького. - Сер. «Харчові технології»/ ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького. - Львів : ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького, 2016. - Т.18. - № 2 (68). - С. 143-147.
Abstract: Стаття присвячена розробці м’ясовмістких варених ковбас із м’ясом качки та м’ясом індика механічного обвалювання. Статья посвящена разработке мясо-содержащих вареных колбас с мясом утки и мясом индюка механического обваливания.
Description: The article is devoted to the development of cooked sausages with duck meat and mechanically separated meat of turkey.
URI: http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4497
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Божко Н. В. М'ясомісткі варені ковбаси.pdf462,59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.