Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4497| Title: | М’ясовмісткі варені ковбаси з використанням м’яса качки |
| Other Titles: | Мясосодержащие вареные колбасы с использованием мяса утки Meat-containing cooked sausage containing the meat of a duck |
| Authors: | Божко, Наталія Володимирівна Пасічний, Василь Миколайович Бордунова, Вікторія Віталіївна Божко, Наталья Владимировна Пасечный, Василий Николаевич Бордунова, Виктория Витальевна Bozhko, Natalia Vladimirovna Pasichniy, Vasil Mikolaovich Bordunova, Victoria Vitaliivna |
| Keywords: | м’ясні фаршеві системи м’ясовмістка варена ковбаса м'ясо качки мясные фаршевые системы мясо-содержащая вареная колбаса мясо утки meat-containing cooked sausage meat stuffing systems duck meat |
| Issue Date: | 2016 |
| Publisher: | ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького |
| Citation: | Божко Н. В. М’ясовмісткі варені ковбаси з використанням мяса качки [Електронний ресурс] / Н. В. Божко, В. М. Пасічний, В. В. Бордунова // Науковий вісник ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького. - Сер. «Харчові технології»/ ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького. - Львів : ЛНУВМБТ ім. С. З. Гжицького, 2016. - Т.18. - № 2 (68). - С. 143-147. |
| Abstract: | Стаття присвячена розробці м’ясовмістких варених ковбас із м’ясом качки та м’ясом індика механічного обвалювання. Статья посвящена разработке мясо-содержащих вареных колбас с мясом утки и мясом индюка механического обваливания. |
| Description: | The article is devoted to the development of cooked sausages with duck meat and mechanically separated meat of turkey. |
| URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4497 |
| Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Божко Н. В. М'ясомісткі варені ковбаси.pdf | 462,59 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.