Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4505
Назва: | Аналіз технологічних ліній та спеціального обладнання для виробництва твердих сирів |
Інші назви: | Анализ технологических линий и специального оборудования для производства твердых сыров Analysis of technological lines and special equipment for production of hard cheeses |
Автори: | Могутова, В. Ф. Машкін, М. І. Могутова, В. Ф. Машкин, Н. И. Mogutovа, V. F. Mashkyn, N. I. |
Ключові слова: | технологічні лінії обладнання сировиготовлювач технологические линии оборудование сыроизготовитель technological lines equipment manufacturer of cheese |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка |
Бібліографічний опис: | Могутова В. Ф. Аналіз технологічних ліній та спеціального обладнання для виробництва твердих сирів [Електронний ресурс] / В. Ф. Могутова, М. І. Машкін // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : науковий журнал. – Сер.«Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв»/Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. - Харків : Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2015. - Вип. 166. - С. 5-10. |
Короткий огляд (реферат): | В статті досліджено автоматичні та напівавтоматичні технологічні лінії, які укомплектовані сучасним обладнанням. Встановлено, що використання сировиготовлювачів вертикального закритого типу дозволяє уникнути потрапляння сторонньої мікрофлори та механічних домішок, а також збільшити вихід сиру від 3 до 5 кг з однієї тони суміші. Сири формують на класичних горизонтальних і формувальних агрегатах нового покоління, які відповідають європейським вимогам. В статье исследованы автоматические и полуавтоматические технологические линии, которые укомплектованы современным оборудованием. Установлено, что использование сыроизготовителей вертикального закрытого типа позволяет избежать попадания посторонней микрофлоры и механических примесей, а также увеличить выход сыра от 3 до 5 кг из одной тонны смеси. Сыры формируют на классических горизонтальных и формировочных агрегатах нового поколения, которые отвечают европейским требованиям. |
Опис: | Automatic transfer and semi - automatic technological lines that is manned by a modern equipment are investigational in the article. It is set that the use of chessets of the vertical closed type allows to avoid the hit of extraneous microflora and mechanical admixtures, and also to increase the exit of cheese from 3 to 5 kg from one ton of mixture. Cheeses are formed on the classic horizontal and forming aggregates of new generation that answer the European requirements. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4505 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Могутова В. Ф. Аналіз технологічних ліній та спеціального обладнання.pdf | 257,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.