Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4505
Title: | Аналіз технологічних ліній та спеціального обладнання для виробництва твердих сирів |
Other Titles: | Анализ технологических линий и специального оборудования для производства твердых сыров Analysis of technological lines and special equipment for production of hard cheeses |
Authors: | Могутова, В. Ф. Машкін, М. І. Могутова, В. Ф. Машкин, Н. И. Mogutovа, V. F. Mashkyn, N. I. |
Keywords: | технологічні лінії обладнання сировиготовлювач технологические линии оборудование сыроизготовитель technological lines equipment manufacturer of cheese |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка |
Citation: | Могутова В. Ф. Аналіз технологічних ліній та спеціального обладнання для виробництва твердих сирів [Електронний ресурс] / В. Ф. Могутова, М. І. Машкін // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка : науковий журнал. – Сер.«Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв»/Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. Петра Василенка. - Харків : Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка, 2015. - Вип. 166. - С. 5-10. |
Abstract: | В статті досліджено автоматичні та напівавтоматичні технологічні лінії, які укомплектовані сучасним обладнанням. Встановлено, що використання сировиготовлювачів вертикального закритого типу дозволяє уникнути потрапляння сторонньої мікрофлори та механічних домішок, а також збільшити вихід сиру від 3 до 5 кг з однієї тони суміші. Сири формують на класичних горизонтальних і формувальних агрегатах нового покоління, які відповідають європейським вимогам. В статье исследованы автоматические и полуавтоматические технологические линии, которые укомплектованы современным оборудованием. Установлено, что использование сыроизготовителей вертикального закрытого типа позволяет избежать попадания посторонней микрофлоры и механических примесей, а также увеличить выход сыра от 3 до 5 кг из одной тонны смеси. Сыры формируют на классических горизонтальных и формировочных агрегатах нового поколения, которые отвечают европейским требованиям. |
Description: | Automatic transfer and semi - automatic technological lines that is manned by a modern equipment are investigational in the article. It is set that the use of chessets of the vertical closed type allows to avoid the hit of extraneous microflora and mechanical admixtures, and also to increase the exit of cheese from 3 to 5 kg from one ton of mixture. Cheeses are formed on the classic horizontal and forming aggregates of new generation that answer the European requirements. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4505 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Могутова В. Ф. Аналіз технологічних ліній та спеціального обладнання.pdf | 257,45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.