Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4511
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРоманько, Юрий Александрович-
dc.contributor.authorМельник, Андрей Васильевич-
dc.contributor.authorРоманько, Юрій Олександрович-
dc.contributor.authorМельник, Андрій Васильович-
dc.contributor.authorRomanko, Yuriy Oleksandrovych-
dc.contributor.authorMelnyk, Andriy Vasylovych-
dc.date.accessioned2017-03-31T07:00:46Z-
dc.date.available2017-03-31T07:00:46Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationРоманько Ю. А. Урожайность и качество семян сои при применении сеникации и десикации в условиях Левобережной Лесостепи Украины [Электронный ресурс] / Ю. А. Романько, А. В. Мельник // Известия Самарской государственной сельськохозяйственной академии : научный журнал. – Самара : Самарская государственная сельськохозяйственная академия, 2016. – № 2. – С. 15–18.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4511-
dc.descriptionThe experiment was carried at the Institute of Agriculture of the Northeast of NAAS of Ukraine. The maximum level of yield capacity on the average in 2007-2009 was obtained from Vasilkovskaya variety – 2.50 t/ha. Annushka variety provided significantly lower yields (2.0 t/ha). On the variants of desiccation the protein content was at (33,9-34,1 %). Oil content of the seed of studied varieties ranged from 20.0 to 24.1 %.uk_UK
dc.description.abstractОпыт закладывался в Институте сельского хозяйства северо-востока Украины НААН. По результатам исследований установлено, что на продолжительность вегетации влияли как сортовые особенности, так и применение десикации и сеникации. Максимальный уровень урожайности в среднем за 2007−2009 гг. было получено у сорта Васильковская - 2,50 т/га. Существенно меньшую урожайность (2,0 т/га) обеспечил сорт Аннушка. На вариантах десикации содержание белка было на уровне (33,9−34,1 %). Содержание масла в семенах исследуемых сортов варьировало от 20,0 до 24,1 %. Дослід закладався в Інституті сільського господарства північного сходу України НААН. За результатами досліджень встановлено, що на тривалість вегетації впливали як сортові особливості, так і застосування десикації і сеникації. Максимальний рівень врожайності в середньому за 2007-2009 рр. було отримано у сорту Васильківська - 2,50 т / га. Істотно меншу врожайність (2,0 т / га) забезпечив сорт Аннушка. На варіантах десикации вміст білка було на рівні (33,9-34,1%). Вміст олії в насінні досліджуваних сортів варіював від 20,0 до 24,1%.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherСамарская государственная сельськохозяйственная академияuk_UK
dc.subjectсояuk_UK
dc.subjectдесикацияuk_UK
dc.subjectсеникацияuk_UK
dc.subjectсояuk_UK
dc.subjectдесикаціяuk_UK
dc.subjectсеникаціяuk_UK
dc.subjectsoybeanuk_UK
dc.subjectdesiccationuk_UK
dc.subjectseniccationuk_UK
dc.titleУрожайность и качество семян сои при применении сеникации и десикации в условиях Левобережной Лесостепи Украиныuk_UK
dc.title.alternativeУрожайність і якість насіння сої за застосуванні сеникації і десикації в умовах Лівобережного Лісостепу Україниuk_UK
dc.title.alternativeYield capacity and quality of soybean seeds when applying seniccation and desiccation under the conditions of left-bank forest-steppe of Ukraineuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Романько Ю. А. Урожайность и качество семян.pdf2,54 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.