Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4511
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Романько, Юрий Александрович | - |
dc.contributor.author | Мельник, Андрей Васильевич | - |
dc.contributor.author | Романько, Юрій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Мельник, Андрій Васильович | - |
dc.contributor.author | Romanko, Yuriy Oleksandrovych | - |
dc.contributor.author | Melnyk, Andriy Vasylovych | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-31T07:00:46Z | - |
dc.date.available | 2017-03-31T07:00:46Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Романько Ю. А. Урожайность и качество семян сои при применении сеникации и десикации в условиях Левобережной Лесостепи Украины [Электронный ресурс] / Ю. А. Романько, А. В. Мельник // Известия Самарской государственной сельськохозяйственной академии : научный журнал. – Самара : Самарская государственная сельськохозяйственная академия, 2016. – № 2. – С. 15–18. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4511 | - |
dc.description | The experiment was carried at the Institute of Agriculture of the Northeast of NAAS of Ukraine. The maximum level of yield capacity on the average in 2007-2009 was obtained from Vasilkovskaya variety – 2.50 t/ha. Annushka variety provided significantly lower yields (2.0 t/ha). On the variants of desiccation the protein content was at (33,9-34,1 %). Oil content of the seed of studied varieties ranged from 20.0 to 24.1 %. | uk_UK |
dc.description.abstract | Опыт закладывался в Институте сельского хозяйства северо-востока Украины НААН. По результатам исследований установлено, что на продолжительность вегетации влияли как сортовые особенности, так и применение десикации и сеникации. Максимальный уровень урожайности в среднем за 2007−2009 гг. было получено у сорта Васильковская - 2,50 т/га. Существенно меньшую урожайность (2,0 т/га) обеспечил сорт Аннушка. На вариантах десикации содержание белка было на уровне (33,9−34,1 %). Содержание масла в семенах исследуемых сортов варьировало от 20,0 до 24,1 %. Дослід закладався в Інституті сільського господарства північного сходу України НААН. За результатами досліджень встановлено, що на тривалість вегетації впливали як сортові особливості, так і застосування десикації і сеникації. Максимальний рівень врожайності в середньому за 2007-2009 рр. було отримано у сорту Васильківська - 2,50 т / га. Істотно меншу врожайність (2,0 т / га) забезпечив сорт Аннушка. На варіантах десикации вміст білка було на рівні (33,9-34,1%). Вміст олії в насінні досліджуваних сортів варіював від 20,0 до 24,1%. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Самарская государственная сельськохозяйственная академия | uk_UK |
dc.subject | соя | uk_UK |
dc.subject | десикация | uk_UK |
dc.subject | сеникация | uk_UK |
dc.subject | соя | uk_UK |
dc.subject | десикація | uk_UK |
dc.subject | сеникація | uk_UK |
dc.subject | soybean | uk_UK |
dc.subject | desiccation | uk_UK |
dc.subject | seniccation | uk_UK |
dc.title | Урожайность и качество семян сои при применении сеникации и десикации в условиях Левобережной Лесостепи Украины | uk_UK |
dc.title.alternative | Урожайність і якість насіння сої за застосуванні сеникації і десикації в умовах Лівобережного Лісостепу України | uk_UK |
dc.title.alternative | Yield capacity and quality of soybean seeds when applying seniccation and desiccation under the conditions of left-bank forest-steppe of Ukraine | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Романько Ю. А. Урожайность и качество семян.pdf | 2,54 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.