Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4531
Назва: Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктів
Інші назви: Пектин в технологии производства функциональных молочных продуктов
Pectin in the production technology of functional dairy products
Автори: Болгова, Н. В.
Болгова, Н. В.
Bolhova, N. V.
Ключові слова: пектин
функціональні продукти
молочні продукти
пектин
функциональные продукты
молочные продукты
pectin
functional foods
dairy products
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Болгова Н. В. Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктів [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Технологии ХХІ века : сборник тезисов по материалам 22-й международной научной конференции, (м. Суми, 12-17 сентября 2016 г.). - Суми, 2016. - Ч.1. - С. 54-55.
Короткий огляд (реферат): Отже слід зазначити, що використання пектину у виробництві молочних продуктів відкриває широкі перспективи для створення біологічно повноцінних, принципово нових та безпечних продуктів харчування з вираженими функціональними властивостями. Так что следует отметить, что использование пектина в производстве молочных продуктов открывает широкие перспективы для создания биологически полноценных, принципиально новых и безопасных продуктов питания с выраженными функциональными свойствами.
Опис: So it should be noted that the use of pectin in the manufacture of dairy products opens up broad prospects for the creation of biologically high-grade, brand new and safe food products with distinct functional properties.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4531
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Болгова Н. В.Пектин у технології виробництва.pdf82,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.