Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4531
Title: | Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктів |
Other Titles: | Пектин в технологии производства функциональных молочных продуктов Pectin in the production technology of functional dairy products |
Authors: | Болгова, Н. В. Болгова, Н. В. Bolhova, N. V. |
Keywords: | пектин функціональні продукти молочні продукти пектин функциональные продукты молочные продукты pectin functional foods dairy products |
Issue Date: | 2016 |
Citation: | Болгова Н. В. Пектин у технології виробництва функціональних молочних продуктів [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Технологии ХХІ века : сборник тезисов по материалам 22-й международной научной конференции, (м. Суми, 12-17 сентября 2016 г.). - Суми, 2016. - Ч.1. - С. 54-55. |
Abstract: | Отже слід зазначити, що використання пектину у виробництві молочних продуктів відкриває широкі перспективи для створення біологічно повноцінних, принципово нових та безпечних продуктів харчування з вираженими функціональними властивостями. Так что следует отметить, что использование пектина в производстве молочных продуктов открывает широкие перспективы для создания биологически полноценных, принципиально новых и безопасных продуктов питания с выраженными функциональными свойствами. |
Description: | So it should be noted that the use of pectin in the manufacture of dairy products opens up broad prospects for the creation of biologically high-grade, brand new and safe food products with distinct functional properties. |
URI: | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4531 |
Appears in Collections: | Статті, тези доповідей |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н. В.Пектин у технології виробництва.pdf | 82,16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.