Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/468
Title: Характеристика сучасного сортименту пшениці м’якої ярої за збиральним індексом
Other Titles: Характеристика современного сортимента пшеницы мягкой яровой за уборочным индексом
Description of modem assortment of spring bread wheat by harvest index
Authors: Власенко, В. А.
Лозінська, Т. П.
Власенко, В. А.
Лозинская, Т. П.
Vlasenko, V. A.
Lozinska, Т. P.
Keywords: пшениця м'яка яра
сорт
збиральний індекс
пшеница мягкая яровая
сорт
уборочный индекс
Issue Date: 2011
Publisher: Сумський національний аграрний ун-т
Citation: Власенко В. А. Характеристика сучасного сортименту пшениці м’якої ярої за збиральним індексом [Електронний ресурс] / В. А. Власенко, Т. П. Лозінська // Вісник Сумського національного аграрного ун-ту : науковий журнал. – Сер. «Агрономія і біологія» / Сумський НАУ. – Суми, 2011. – Вип. 11(22). – С. 115-118.
Abstract: Зроблено аналіз сучасного сортименту пшениці м'якої ярої за довжиною стебла, продуктивністю та оцінка його за збиральним індексом (НІ). Виявлено високі показники НІ у напівкарликових сортів Рання 93, Елегія миронівська та Етюд, які необхідно використовувати у селекційній практиці. Сделан анализ современного сортимента пшеницы мягкой яровой по показателям длины стебля, продуктивности и уборочного индекса (HI). Выявлены высокие показатели HI у полукарликовых сортов Рання 93, Элэгия мыронивська и Этюд, которые необходимо использовать в селекционной практике.
Description: The analysis of modern assortment of spring bread wheat on such parameters as length of stem, productivity and harvest index has been done (HI). The high indexes of HI are revealed for the semidwarf cultivars Rannya 93, Elegiya myronivska and Etude, which must be utilized in plant-breeding practice.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/468
Appears in Collections:Науковий журнал "Вісник СНАУ"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
933.pdf2,66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.