Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/4699
Назва: | Вплив cпрямованих раціонів годівлі на регулювання якісних показників свинини |
Інші назви: | Влияние направленных рационов кормления на регулирование качественных показателей свинины Іnfluence of directed feeding rations on qualitative ratio of pork regulation |
Автори: | Віннікова, Людмила Григорівна Цигура, Вікторія Вікторівна Винникова, Людмила Григорьевна Цигура, Виктория Викторовна Vinnikova, Lyudmila Tsyhura, Viktoriia |
Ключові слова: | вологоутримуюча здатність α-токоферол рН вологоудерживающая способность α-токоферол рН moisture retaining qualities Vitamin E pH |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Віннікова Л. Г. Вплив спрямованих раціонів годівлі на регулювання якісних показників свинини [Електронний ресурс] / Л. Г. Віннікова, В. В. Цигура // Збірник наукових праць ХДУХТ. - Харків : ХДУХТ, 2017. - Вип.1 (25). |
Короткий огляд (реферат): | Якість свинини багато в чому залежить від вмісту в раціонах повноцінних білків, вітамінів, мікроелементів та ін. Одним із способів отримання свинини високої якості, є прижиттєва оптимізація хімічного складу м’яса тварин шляхом корекції раціонів. Качество свинины во многом зависит от содержания в рационах полноценных белков, витаминов, микроэлементов и др. Одним из способов получения свинины высокого качества, является прижизненная оптимизация химического состава мяса животных путем коррекции рационов. |
Опис: | Pork is one of the first raw material for meat products production, which also include sausage, canned pork, smoked meat products, intermediate products. It is an important component in meat products, it provides their output, structure and organoleptic qualities. Quality of pork to very much extant depends on rations having complete proteins of high quality, vitamins, microelements etc. One of the ways to gain pork of high quality is vital optimization of animal meat by rations correction. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4699 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Віннікова Л. Г. Вплив спрямованих раціонів.pdf | 618,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.