Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4703
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цигура, Виктория Викторовна | - |
dc.contributor.author | Цигура, Вікторія Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Tsyhura, Viktoriia | - |
dc.date.accessioned | 2017-07-10T08:05:37Z | - |
dc.date.available | 2017-07-10T08:05:37Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Цигура В. В. Влияние направленных рационов на химический состав свинины [Электронный ресурс] / В. В. Цигура // Молодежь и инновации-2017 : материалы международной дистанционной научно-практической конференции молодых ученых, (г. Горки,1-3 июня 2017 г.). - В 2 ч. - Ч. 2. - Горки : БГСХА, 2017. - С. 57-60. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4703 | - |
dc.description | Feeding is the main factor that ensures the growth and development of the pig's organism, its productivity, adaptation to the influence of the external environment and ultimately has a determining influence on the quality of the carcasses and the chemical composition of the meat. | uk_UK |
dc.description.abstract | Кормление – основной фактор, что обеспечивает рост и развитие организма свиней, их продуктивность, адаптацию к влиянию внешней среды и в конечном итоге имеет определяющие влияние на качество туш и химический состав мяса. Годування - основний фактор, що забезпечує зростання і розвиток організму свиней, їх продуктивність, адаптацію до впливу зовнішнього середовища і в кінцевому підсумку має визначальні вплив на якість туш і хімічний склад м'яса. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | БГСХА | uk_UK |
dc.subject | качество свинины | uk_UK |
dc.subject | дефекты PSE i DFD | uk_UK |
dc.subject | стрессоустойчивость | uk_UK |
dc.subject | якість свинини | uk_UK |
dc.subject | дефекти PSE i DFD | uk_UK |
dc.subject | стресостійкість | uk_UK |
dc.subject | the quality of pork | uk_UK |
dc.subject | defects PSE i DFD | uk_UK |
dc.subject | stress resistance | uk_UK |
dc.title | Влияние направленных рационов на химический состав свинины | uk_UK |
dc.title.alternative | Вплив спрямованих раціонів на хімічний склад свинини | uk_UK |
dc.title.alternative | The effect of directed rations on the chemical composition of pork | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цигура В. В. Влияние направленных рационов.pdf | 233,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.