Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4703
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦигура, Виктория Викторовна-
dc.contributor.authorЦигура, Вікторія Вікторівна-
dc.contributor.authorTsyhura, Viktoriia-
dc.date.accessioned2017-07-10T08:05:37Z-
dc.date.available2017-07-10T08:05:37Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationЦигура В. В. Влияние направленных рационов на химический состав свинины [Электронный ресурс] / В. В. Цигура // Молодежь и инновации-2017 : материалы международной дистанционной научно-практической конференции молодых ученых, (г. Горки,1-3 июня 2017 г.). - В 2 ч. - Ч. 2. - Горки : БГСХА, 2017. - С. 57-60.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/4703-
dc.descriptionFeeding is the main factor that ensures the growth and development of the pig's organism, its productivity, adaptation to the influence of the external environment and ultimately has a determining influence on the quality of the carcasses and the chemical composition of the meat.uk_UK
dc.description.abstractКормление – основной фактор, что обеспечивает рост и развитие организма свиней, их продуктивность, адаптацию к влиянию внешней среды и в конечном итоге имеет определяющие влияние на качество туш и химический состав мяса. Годування - основний фактор, що забезпечує зростання і розвиток організму свиней, їх продуктивність, адаптацію до впливу зовнішнього середовища і в кінцевому підсумку має визначальні вплив на якість туш і хімічний склад м'яса.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherБГСХАuk_UK
dc.subjectкачество свининыuk_UK
dc.subjectдефекты PSE i DFDuk_UK
dc.subjectстрессоустойчивостьuk_UK
dc.subjectякість свининиuk_UK
dc.subjectдефекти PSE i DFDuk_UK
dc.subjectстресостійкістьuk_UK
dc.subjectthe quality of porkuk_UK
dc.subjectdefects PSE i DFDuk_UK
dc.subjectstress resistanceuk_UK
dc.titleВлияние направленных рационов на химический состав свининыuk_UK
dc.title.alternativeВплив спрямованих раціонів на хімічний склад свининиuk_UK
dc.title.alternativeThe effect of directed rations on the chemical composition of porkuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цигура В. В. Влияние направленных рационов.pdf233,79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.